Rakiplere yakın takip

A Milli Futbol Takımı'nın, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ndeki rakiplerinin 12 ve 16 Ekim'de birbirleriyle oynayacağı grup eleme maçları yerinde takip edilecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Milli Takımlar İzleme Komitesi'nden Turhan Sofuoğlu, Şenol Ustaömer, Adnan Örnek ve Ergin Parlar, A Milli Takım'ın 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ndeki rakiplerinin 12 ve 16 Ekim'de birbirleriyle oynayacağı grup eleme maçlarını izleyerek, teknik direktör Abdullah Avcı ve teknik heyete detaylı bir rapor verecekleri belirtildi.

Ay-yıldızlıların 16 Ekim'de deplasmanda karşılaşacağı Macaristan'ın Estonya maçının, izleme komitesinden 2 teknik direktör tarafından takip edileceği, 12 Ekim'de Tallinn'de oynanacak maçta, Adnan Örnek ve Ergin Parlar'ın görev yapacağı kaydedildi.

Turhan Sofuoğlu ve Şenol Ustaömer'in ise 12 Ekim'deki Hollanda-Andorra maçını izledikten sonra Bükreş'e geçerek 16 Ekim'de Romanya-Hollanda karşılaşmasını takip edeceği aktarıldı.