Proje Çerçevesinde Yapımı Tamamlanan Çok Amaçlı Spor Sahası Hizmete Girdi

Sosyal Destek Programı kapsamında hazırlanan ''Okuluma gidiyorum, sporumu yapıyorum'' projesi çerçevesinde Koç İlköğretim Okulu'nda yapımı tamamlanan çok amaçlı spor sahası törenle hizmete girdi.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, yaklaşık 100 bin TL'ye mal olan çok amaçlı spor sahasının açılışında, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Pala, proje sayesinde birçok okulun, yeni imkanlara kavuşacağını ve çocukların daha iyi ortamlarda eğitim ve öğretimlerini sürdüreceğini belirtti.

Beden eğitimi, müzik ve resim derslerinin en az matematik ve Türkçe dersleri kadar önemsenmesi gerektiğini ifade eden Pala, şunları kaydetti:

''Zira bu dersler çocuklarımızın kendilerini bulduğu dersler. Kendilerini keşfettiği dersler. Öğrenciler bunlarla uğraştığı zaman, diğer derslerde daha başarılı oluyorlar. Nitekim sporda çok önemli dereceler elde eden ve bizi dünyada temsil eden sporcularımızla görüştüğümüzde ve onların düşündüklerini dinlediğimizde çok önemli fikirlere sahip olduklarını görüyorum.''

Açılış konuşmalarının ardından Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, Milli Eğitim Şube Müdürü Nihat Yıldırım, Okul Müdürü Zülküf Almaz ve veliler sahanın açılışını yaptı.

Muhabir: Eşber Ayaydın

Yayıncı: Sevil Çelik

Kaynak: AA