Göztepe: 0 - Torku Konyaspor: 0

PTT 1.Lig'in 6.haftasında Göztepe ile Torku Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Bu sonuçla ev sahibi, puanını 4'e çıkarırken, Torku Konyaspor ise puanını 8 yaptı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, gol yollarında etkili olamadıklarını belirterek, "Bir takımdan ne beklenir? Hırslı olsun. Özverili olsun. Sahada kazanma adına her şeyi yapsın. Bunların hepsini yapıyoruz ama gol bulamıyoruz.Bu aşıla bilir mi? Tabi ki aşılır. Daha önce aştık." diye konuştu.

Skordan memnun olmayan taraftarların kendisine tepki göstermesine de değinen Kalpar, "Bizim işimizde tepki eksik olmaz. Çalıştığımız her yerde bu tür tepkiler var. Gol olmuş olsa her şey güllük gülistanlık olsa seyircide mutlu olacak." dedi.

TORKU KONYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ HÜSNÜ ÖZKARA: "Saha zemini futbol oynamaya müsayit değildi" Saha zemininin futbol oynanmaya müsait olmadığını belirten , Torku Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, da "İzmir'e bu saha yakışmıyor. Dışarıdan nasıl gözüküyor bilmiyorum ama oyuncuların zorlandığı bir saha." diye konuştu.

Maçla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Özkara rakibe fazla gol şansı vermediklerini ve orta saha mücadelesi şeklinde geçen bir maç olduğunu söyledi.

Sahada taraftarı tarafından istifaya çağrılan meslektaşı Hüseyin Kalpar'a da destek veren Özkara, teknik direktörlüğün zor meslek olduğu kaydetti.