Kocaman: Zor Bir Deplasmanı Lehimize Çevirdiğimiz İçin Çok Mutluyuz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Borussia Mönchengladbach'a karşı deplasmanda galip geldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Borussia Mönchengladbach'ı 4 - 2 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, maçın ardından basın toplantısı düzenledi.

Teknik direktör Aykut Kocaman, "Ortalık o kadar toz dumanken takımımın ortaya koyduğu performans hakikaten mutluluk verici." diye konuştu.

Takımının, maçın önemine ve yaşanan günlere uygun hareket ederek büyük bir mücadele örneği verdiğini dile getiren Kocaman, "Zor bir maçı deplasmanda lehimize çevirmeyi başardık o nedenle çok mutluyuz." ifadelerini kullandı. Oyuncularını bu maça nasıl hazırladığı yönündeki bir soruya Kocaman, "Böyle bir ortamda hazırlanmak için çok çaba gösteremeye gerek yok. Mesleki anlamda yapmaları gereken her şeyi yaptılar. Büyük bir gayret göstermeye gerek yoktu." cevabını verdi. Sahanın zeminiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Kocaman, "Zeminin çok etkisi oldu. Oyunun kontrol yetimizi ortaya çıktığı anlarda zeminin çok etkisi oldu. Oyun böyle zeminde daha iyi oluyor hem oynayanlar hem izleyenler için." diye konuştu.

Bu arada Kocaman, Mönchengladbach karşısında alınacak bir yenilgi durumunda istifa edip etmeyeceği yönündeki soruya ise cevap vermek istemedi.

FAVRE: ÇOK ÜZGÜNÜZ Borusia Mönchengladbach Teknik Direktörü Lucien Favre, Fenerbahçe'ye yenildikleri için çok üzgün olduklarını söyledi.

“Güneş bize ışıldamıyor bunu söyleyebilirim” ifadelerini kullandı. Lucien Favre, şöyle konuştu: "Çok üzgünüm ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Zaman zaman iyi oynadık iyi kombinasyonlar yaptık. 1-0 öndeydik gereksiz bir gol yedik. Ofansif ve defansif bazı yerlerde zorlandık.1-0 öndeyken daha sabırlı olmalıydık. Topla daha çok buluşmalıydık. Fenerbahçe gibi bir takıma karşı bu kadar hata yaparsanız sonucuna da katlanırsınız. Çok üzgünüz. "