Kardemir Demirçelik Karabükspor Teknik Direktörü Skibbe Açıklaması

Kardemir Demirçelik Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, ligin 7. haftasında sahalarında oynadıkları Orduspor maçından 1-1 berabere ayrılmalarıyla ilgili, ''Galip gelecek şekilde pozisyon bulduk, mağlup olacak şekilde de pozisyon verdik'' dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Skibbe, Süper Lig'de heyecanlı bir maç izlettiklerini belirterek, ''Maça iyi başladık. Ama ondan sonraki dakikalarda Orduspor biraz daha üstünlüğünü gösterdi. Galip gelecek şekilde pozisyon bulduk, mağlup olacak şekilde de pozisyon verdik. Beraberliği değil galibiyeti hesaba katmıştık. İki hafta sonra oynayacağımız Eskişehirspor karşılaşmasında, burada alamadığımız 3 puanı almak istiyoruz'' diye konuştu.

Skibbe, takımın mücadelesinden memnun olduğunu ancak maç içinde topun daha fazla kendilerinde kalmasını istediğini kaydetti.

Kardemir Karabükspor'lu futbolcu Ahmet İlhan da hafta içinde iyi çalıştıklarını ve maça mutlak galibiyet almak için çıktıklarını söyledi.

Karşılaşmanın karşılıklı ataklarla oynandığını aktaran Ahmet İlhan, ''Her iki takım da iyi pozisyonlar buldu. Sonuçta, ikinci golü atamadık. İnşallah milli takım arasını iyi değerlendirip, Eskişehirspor'dan puanla dönmek istiyoruz'' diye konuştu.

Lualua ise çocuğunun ve eşinini ilk defa tribünden kendisini izlediğini ifade ederek, onlar için maçtan galip ayrılmak istediğini ancak olmadığını kaydetti.

-Orduspor cephesi-

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper ise Kardemir Karabükspor karşılaşmasının zor geçeceğini düşündüğünü belirterek, ''Oyuncularım saha içinde çok iyi çalıştılar. Rakibe iyi tepki verdiler. Daha fazla pozisyon bulduk. Bir puan aldığımız için memnunum'' diye konuştu.

Ordusporlu futbolcu Barral da maçta çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini ifade ederek, deplasmanda alınan bir puanın iyi olduğunu belirtti.

Augustin İniguez ise maçta pozisyonlara girmelerine rağmen topun kaleye girmediğini ifade ederek, ''Ne yazık ki galip gelemedik ama sonuna kadar savaştık'' diye konuştu.

Muhabir: Sinan Özmüş / Ülkü Parlakyıldız Karakuş

Yayıncı: Tarkan Demir

Kaynak: AA