Karabükspor-orduspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Kardemir D.Ç. Karabükspor ile Orduspor 1-1-berabere kaldı.

Maçın ardından konuşan Kardemir D.Ç. Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, "Birinci ve ikinci devrenin başında maça iyi başladık. Ama ondan sonraki dakikalar Orduspor üstünlüğünü koydu. Her iki takımda galip gelmek için yeterli pozisyona girdi, aynı anda da mağlup olacak şekilde pozisyon verdi. Her iki takım için beraberlik doğru skor. Ama bizim aslında beraberlikten çok galibiyeti hesaba katmıştık. İki hafta sonra Eskişehir’de burada bıraktığımız yerden devam edeceğiz, burada alamadığımız üç puanı orada alacağız. Takımın mücadele açısından memnunum. Daha emin paslarla topun daha çok bizde kalmasını isterdim. Bu şekilde devam edeceğiz. Bu pas çalışmasını devam ettireceğiz. Ama burada önemli konu bir daha var, bu pas çalışmalarının yanında topla beraber değil, topu doğru şekilde atıp topsuz koşuları da daha çok yapmamız lazım" dedi

Karabükspor’un başarılı oyuncusu Ahmet İlhan da, “Maç öncesinde mutlak galibiyetti düşünüyorduk. Üç puan için çıkmıştık. Bunun için çalıştık ve Ordaspor’u puansız göndermek istiyorduk. Maça da iyi başladık. Sonra rakip takım toparlandı. İki takımda iyi pozisyonlar buldu. Sonuçta ikinci golü onlar attı, biz atamadık. Maçın hakkı beraberlikti bence. Milli takım arasını daha iyi değerlendirip Eskişehirspor maçına puan veya puanlar almaya gideceğiz” şeklinde konuştu.

Karabükspor’lu Lalua da, “Çok iyi bir takıma karşı oynadık. Sahaya üç puan için çıktık. Ama bir puan aldık. Futbol sadece bir kişi ile oynanan bir oyun değil, takım oyunudur. Takıma alışmam gerekiyor, buda zaman alacak” diye konuştu.

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper ise, “Zor bir maç olacağını bekliyorduk. Kendi takımımdan memnunum. İyi tepki verebildiler. Maçın başında hızlı atakta gol yedik. Bizim daha çok pozisyon bulduğumuzu düşünüyorum. Bir puan aldık ve bundan memnunum” dedi.

Orduspor’un başarılı oyuncusu David Barral ise, “Üç puan alabilirdik. Bir puan bizim için iyi bir sonuç deplasmanda” diye kaydetti.

Orduspor’lu Agustin de, “Çok gol pozisyonuna girdik, tek eksik topun içeri girmesiydi, ne yazık ki galip gelemedik. Sonuna kadar savaştık” ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA