Hikmet Karaman: Mağlubiyeti Hak Ettik

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, mağlubiyetini hak eden bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Hikmet Karaman, “Defans adamları oyunu hiç riske sokmadan topa vurmasını bilecekler. Pozisyon yokken mağlup duruma düştük. Kolay değil, mağlupken oyunu riske ediyorsun. Rakibe boş saha veriyorsun. Rakip daha çok atak yapıyor, sen demorize oluyorsun. Genele bakıldığı zaman çok vasat ve Gol yollarında çok top kaybeden bir takım görünümündeydik. Bugün çok net ve bariz hatalar yaptık. Kısacası Antalyaspor galibiyeti hak etti. Daha çok gol atabilirlerdi.” dedi.

Hatanın kendilerinde olduğunu belirten Karaman, Bursaspor ve Beşiktaş maçında ortaya konuşlan futbolla bugün Antalyaspor karşısında ortaya konulan futbolun eleştirilecek bir futbol olduğunu ve bu durumun farkında olduklarını kaydetti.

Gaziantepsporlu futbolcu Gilles Binya ise kendi hatasından kaynaklanan bir gol yediklerini, taraftarlardan ve camiadan özür dilediğini ifade etti.

Gaziantepspor’lu Senijad İbricic de hesaplarında olmayan bir mağlubiyet aldıklarını, golü yedikten sonra geri gelmenin zor olduğunu ve MP Antalyaspor’un iyi kapandığını söyledi.