Gaziantepspor - Medical Park Antalyaspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Gaziantepspor sahasında Medical Park Antalyaspor'a tek golle mağlup oldu.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ”Mağlubiyetini hak eden bir oyun ortaya koyduk. Pozisyon yokken mağlup duruma düştük. Kolay değil, mağlupken oyunu riske ediyorsun. Rakibe boş saha veriyorsun. Genele bakıldığı zaman çok vasat ve Gol yollarında çok top kaybeden bir takım görünümündeydik. Bugün çok net ve bariz hatalar yaptık. Antalyaspor galibiyeti hak etti. Daha çok gol atabilirlerdi” dedi.

Gaziantepsporlu fubolcular Binya ve İbricic de, mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdiler.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise, ”Geçen hafta iyi bir oyunla Elazığ’ı yendik. Akabinde istikrarımızı devam ettirmek istiyorduk. Gaziantepspor iyi oynayan bir takım. Maçın başından sonuna kadar futbol adına ne varsa ortaya koyduk. Final pasları istediğimiz gibi kullanamadık ama bugün kazanmak önemliydi. Yukarılarda olmak istiyoruz. Bunu da başarabilecek bir takımız. Bugün büyük bir maç kazandığımızı düşünüyorum. Milli takım maçı nedeniyle 3 günlük bir ara var. Bu aranın ardından çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Medical Park Antalyasporlu futbolcular Ömer Hasan Şişmanoğlu ve Melih Gökçek, galibiyetin sevincini yaşadıklarını ifade ettiler .

Kaynak: İHA