Ahmet Nur Çebi'den Derbi Yorumu

Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Pazar günü karşılaşacakları Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşmayı farklı kazanabileceklerini söyledi.

Hyatt Regency Otel'de IMG-Doğuş işbirliği ile düzenlenen imza töreninde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Fenerbahçe'nin sıkıntılı günlerden geçtiğini hatırlatan Çebi, "Dün aldığı bir galibiyet var. Tebrik ediyoruz. Biz Beşiktaş olarak pazar günkü derbide galip gelmek için oynayacağız. Hemen hemen her maçı böyle oynuyoruz. Ama bu maç bizim için daha da özel'' dedi.

Derbiyi kazanmak camia için mutluluk verici olacaktır. Ben bu maçta Beşiktaş'ın sürpriz yapacağını, belki de çok farklı bir şekilde galibiyet alacağını ümit ediyorum'' dedi.

"KADRO DERİNLİĞİ ARTACAK"
Devre arasında kadro derinliğinin artacağını ifade eden Çebi, kadro derinliğinin yeterli olmadığı yönündeki soruya ise, "Bu çok teknik bir konu. Ben teknik biri değilim. Ama kulübemizin biraz daha güçlenmesi gerektiğini bir futbol seyircisi olarak gözlemleyebiliyorum'' cevabını verdi.

Şu anda yaşanan sıkıntının telafisinin mümkün olduğunu belirten Ahmet Nur Çebi, "Çocuklarımız, gençlerimiz koşarak ve hırslarıyla bunu kapatacaktır. Buna inanıyorum. Gaziantepspor ve Sivasspor maçları birer gösterge olamaz. Sivasspor maçı atanın kazanacağı bir maçtı. Onlar atıp kazandı. Gaziantepspor maçı ise tamamen şansızlıktı. Bunlar oluyor. Bazen hak ettiğinizi alamayacaksınız, bazen şansızlıklar sonucu maçı vereceksiniz. Bunlar ligin renkleridir, yaşayacağız. Kadro derinliği ile ilgili sıkıntıyı ocak ayında kapatmayı planlıyoruz. Futbol komitemizin bu yönde çalışması var" ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA