Kardemir D.ç Karabükspor’da Orduspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Süper Toto Süper Lig’in 7. haftasında yarın akşam sahasında Orduspor ile karşılaşacak olan Kardemir D.

Ç Karabükspor, çalışmalarını sürdürüyor. Yenişehir çamlık sahasında yapılan ve Kulüp Başkanı Nevzat Şahin ile yöneticilerinde izlediği idmandan futbolcuların oldukça moralli oldukları gözlendi.

Teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde gerçekleşen idmanda kırmızı-mavili takım düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından topla mücadele ve çift kale idman yaptı. Son olarak taktiksel şut çalışması yapan futbolcular bugün yapacağı Son idman ile hazırlıklarını tamamlayacak.

Sezon başında yeni bir hoca ile yeni bir mantalite ve sistemle yola çıktıklarını söyleyen Kardemir D.Ç Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, İHA muhabirine yaptığı açıklamada Ordu maçında taraftarların tribünleri doldurarak 90 dakika boyunca takımlarına destek vermelerini istedi.

2 sezondur hem içerde hem de dışarıda Orduspor’u yenemediklerini ve buraya ligin tek namağlup takımı olarak gelen Orduspor maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu söyleyen Şahin, “Kendini ispatlamış bir kadro ile çalışmaları yapıyoruz. Biz millet olarak günlük üzüntülerle üzülüp, sevinçlerle seviniyoruz. Uzun vadeli düşünmek lazım. Maçlar kazanılır, kaybedilir. Geldiğimiz noktada üst üste alınan galibiyetler takımımıza, şehre ve takıma moral oldu. Önemli olan bunun devamı. Cuma günü çok önemli bir Ordu maçı oynayacağız. Bu bizim için önemli. Orduspor bu sezon ligin tek namağlup takımı olarak buraya geliyor. Zor bir maç olacak. Ligde her takım birbirinden kuvvetli ve güçlü kadrolara oluşturulmuş ekiplerle çalışıyorlar. Kolay maç yok, bütün maçlar zor. O gün kim moral, motivasyon olarak iyi olursa o kazanıyor. Bizim kazanmamız gereken bir maç. Orduspor’u iki sezondur hem iç sahada hem de dış sahada yenemiyoruz. O yüzden önemli bir maça çıkıyoruz. Sonuç ne olursa olsun, futbolculara söylüyorum. Galip gelirsiniz ya da yenilirsiniz ama mücadele etmek zorundayız” dedi.

Orduspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Şahin “Bu maç bizim için önemli olduğundan bilet fiyatlarını maraton 10 TL ve kale arkalarını 5 TL olarak yaptık. Taraftarlarımız gelsin takımlarını desteklesin. Sonuç ne olursa olsun önemli değil. Önemli olan fair-play’dir. 3 tercihli bir Sonuç çıksa bile önemli olan Karabükspor’un Süper Lig’de yer almasıdır. Birilerini Karabükspor’un Süper Ligde olması rahatsız ediyorsa o bizi ilgilendirmez ve biz de onlara zaten Karabüklü, Karabüksporlu gözüyle bakmıyoruz. Bütün taraftara takımlarının arkasında olmaya davet ediyorum ve Ordu maçına bekliyorum. Bu takım içersindeki oyuncuların tamamına ben güveniyorum” diye konuştu .

Kaynak: İHA