Galatasaray Medical Park-fenerbahçe Ülker Maçının Ardından

Spor Toto Basketbol Türkiye Kupası D Grup’ta Galatasaray Medical Park Fenerbahçe Ülker’i 74-69 mağlup etti.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Galatasaray Medical Park Başdirektörü Ergin Ataman, maçın formalite olmasına rağmen iki takımında iyi mücadele ettiğini belirtti.

Ataman Hawkins’in maçın sonucunu belirlediğini ifade eden Ataman, “Maçın genelinde hep oyunda kaldık. Bu maç ligin nasıl geçeceğini de gösterdi” dedi

Maçta çıkan taraftar olaylarına ilişkin olarak ta konuşan Ataman, “Gerçek taraftar olanlar bunları sokmasın maçlara rica ediyorum. İki takımı da kutluyorum mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Taşkınlık yapan taraftarı da kınıyorum” diye konuştu.

Galatasaray Medical Parklı basketbolcu Furkan Aldemir ise yaptığı açıklamada, taraftara teşekkür ederken, lige de aynı şekilde başlamak istediklerini söyledi.

FENERBAHÇE ÜLKER CEPHESİ

Maçın çok sert geçtiğini belirten Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Pianigiani, Maçın sert geçtiğini belirtirken, “Böyle üst düzey maç oynamaya tam olarak hazır değildik. İki takımında eksikleri vardı. Hawkins’in attığı ekstra sayılar ve maçın sonunda kaçırdığımız bazı atışlar maçı kaybetmemize neden oldu. Bu maçta önemli olan oyuncularımın yüzde yüz performansını görmekti ve taraftarın tutkusunu görmek etkileyiciydi” diye konuştu.

İki takımında enerjisini ortaya koyduğunu dile getiren Fenerbahçe Ülkerli basketbolcu Oğuz Savaş ise, keşke maçı biz kazansaydık. Ama hocamızın da dediği gibi henüz bu tür maçları kazanmaya hazır değiliz. Eksiklerimiz var. İnşallah önümüzdeki haftadan itibaren hazırlanıp daha iyi oynayacağız” dedi.

Kaynak: İHA