Elazığ Atatürk Stadyumu Hazır

Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Elazığ Atatürk Stadyumu’nun Sanica Boru Elazığspor’un Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maça hazır olduğunu, stadyumun önümüzdeki hafta Elazığspor Kulübü’ne devredileceğini açıkladı.

Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün internet sitesinden yapılan açıklamada, “İl Müdürlüğümüz kamuoyunun da yakından takip ettiği üzere, Elazığ Atatürk Stadyumunda bu yaz başından beri büyük çaplı tadilat ve yenileme işlerine başlamış ve yapılan tadilat ve yenileme işlerinden sonra çim zeminde dahil olmak üzere Tribünler, Soyunma Odaları, Sosyal Alanlar, Ses ve Elektrik Sistemi, kısacası A’dan Z’ye her şey değiştirilmiş ve yenilenmiştir.

Yapıldığı tarihten bu güne kadar ilk defa bu kadar kapsamlı bir tadilat ve yenileme gören Elazığ Atatürk Stadyumu, ilimizin Süper Lig temsilcisi Elazığsporumuzun iç saha maçlarını oynamaya hazır hale getirilmiş ve bu hafta sonu 6 Ekim 2012 Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde ilk olarak Akhisar Belediye Spor maçını oynayacaktır. Yenileme çalışmalarının bitirilmesiyle Elazığ Atatürk Stadyumunun Elazığ Spora devri işlemlerine başlanılmış önümüzdeki haftadan itibaren yapılacak protokol ve sözleşmeyle Elazığ Spora devir edilecektir. Elazığ Atatürk Stadyumunda Elazığ Sporumuzun bu hafta sonu yapacağı Akhisar Belediye Spor Maçında ve sonrasında kendi evinde yapacağı maçlarda Tribünlere giriş ve bilet satış işlemleri Elazığ Spor Kulübü tarafından yapılacak olup, Protokol Tribünü girişleri ve Protokol rezervasyon işlemleri ise Elazığ Valiliği tarafından yapılacaktır. Elazığ Atatürk Stadyumu Protokol Tribününde bulunacaklar, yasa ve yönetmeliklerle belirlenmiş olup, bu yönetmelikler çerçevesine protokol tribünlerinde oturmaya hakkı bulunanlar Elazığ Valiliğinden rezervasyon yaparak protokol tribününe girebileceklerdir. Elazığ Valiliğinden rezervasyon yapmayanlar ve Valilikten izin almayanlar kesinlikle Protokol Tribününe giremeyeceklerdir” denildi .

Kaynak: İHA