Tokatspor Teknik Direktörü Altunsoy: Güzel Bir Galibiyet Oldu

Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor’u Ziraat Türkiye Kupası’nın dışına iten Tokatspor’da teknik direktör Namık Altunsoy, güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Akhisar Belediyespor’u 1 – 0 yenerek tur atlayan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor’da teknik direktör Namık Altunsoy, maçın ardından açıklamalarda bulundu.Namık Altunsoy, “Güzel bir galibiyet oldu. Tokatspor, kupadaki zaferlerine bir sayfa daha ekledi. İnşallah bunların değeri bilinir.” şeklinde konuştu.

Geçen hafta ligde Balıkesirspor’a mağlup olduklarını ve bu maçın moral bozukluğunu üzerlerinden atmak istediklerini kaydeden Altunsoy, “Özellikle ilk yarı ciddi anlamda iyi futbol oynadık. İkinci yarıda da futbol şansı bizim yanımızda olmakla beraber çok iyi mücadele ettik. Bu da takımımız adına ilerisi için umut verdi.” diye konuştu.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise Tokatspor’un sahanın hakimi olduğunu söyledi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, “Oynanması gerektiği gibi oynadılar ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Kendilerine bundan sonraki turlarda ve liglerinde başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.Akhisar Belediyesporlu futbolcular Emrah Tuncel ve Gökhan Dinçer ise iyi konsantre olamadıklarını dile getirerek, Tokatspor’u tebrik ettiler.