Performansından Memnun Olmadığım Oyuncularım Var

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında, Beşiktaş’ın Ofspor’u 2-1 mağlup ettiği mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik direktörü ve futbolcular maçı değerlendirdi.

Beşiktaş Teknik direktörü Samet Aybaba, maçtan sonra yaptığı açıklamada bazı oyuncuların performansından memnun olmadığını belirtti.

Samet Aybaba, “Bundan önce Niğde maçı oynadık kabus gibi geçmişti. Biz böyle maçları ciddiye mi alamıyoruz yoksa rakipler mi çok ciddiye alıyor anlam veremiyorum. Oyuncularım bu 2 maçta da dediklerimi yapamadılar. Bu maçta performansından memnun olmadığım oyuncularım oldu. Rakibimizde ayrıca çok dirençli çıktı.” dedi.

Aybaba, maçın 2. yarısında oyundan aldığı oyuncusu, Batuhan Karadeniz için ise, “Batuhan için gereken herşeyi yapıyoruz artık onun bize şans vermesi gerek. Bundan sonra 1-2 şans daha verilebildikten sonra oturup kendi kaderini nasıl çizmesi gerektiği ile yüzleşmesi lazım.” dedi.

Erkan Kaş, “Böyle maçlar kağıt üzerinde kolay gözükse de çok zor geçiyor. Rakibimiz dirençli çıktı. Yine de çok gol pozisyonuna girdik. Daha da fazla gol atabilirdik. Yendik mutluyuz. Bana da hocamız şans verdi. Bende elimden geleni yapıp bundan sonra oynayıp oynamayacağımın kararını hocama bırakacağım.” dedi.

Emre Özkan ise maçtan galip geldikleri için mutlu olduğunu söyledi.

Emre, “Uzun bir süredir galip gelemiyorduk. Bir seri yakalamak istiyorduk. Bu maçı da kazanmak istiyorduk. Kazandık çok mutluyuz.” dedi.