Beşiktaş’ın Rakibi Ofspor İstanbul’a Geldi

Beşiktaş’ın Ziraat Türkiye Kupası 3. kademesinde karşılaşacağı Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Ofspor, İstanbul'a geldi.

Türk Hava Yolları’na ait uçakla Trabzon’dan İstanbul’a gelen Karadeniz ekibi, yarınki maç öncesi dinlenmek üzere kalacakları otele geçti. Havalimanında yarınki maçı değerlendiren teknik direktör İsmail Batur, “Beşiktaş’ın büyüklüğünü herkes biliyor. Biz sonuçta buraya bir kupa maçı oynamaya geldik. Önemli olan izleyicilere iyi bir maç izlettirmek. Oynadığımız futboldan biz de zevk alacağız, izleyenler de zevk alacak. Ama sonuç ne olur şu anda kestirmek doğru değil. Bizim bu maça daha iyi konsantre olacağımıza inanıyorum. Çünkü bu maç, Ofspor mazisinde güzel bir anı olarak kalacak. Türkiye’nin dört büyük takımından biriyle eşleşmek Ofspor’un tarihine yazılacak bir durum” diye konuştu.

Takımın defans oyuncusu Abdurrahman Çubukçu ise, “Süper Lig takımlarıyla eşleşmek ikinci lig takımları için çok güzel bir şey. Rakibimizi biliyoruz, tanıyoruz. Onlar bizi hiç bilmiyorlar. Biz elimizden geldiği kadar mücadele edip Ofspor’u temsil edeceğiz. İnşallah güzel bir futbol oynarız. Hem Ofspor’u Türkiye’ye tanıtırız hem de güçlü olan Beşiktaş’a karşı güzel bir mücadele veririz" dedi.