Aykut, Aziz Yıldırım ne derse onu yapacak! 'Baş üstüne başkanım' diyecek

Spor yazarı Hıncal Uluç, Aykut Kocaman’ı kızdıracak sözler sarf etti. Antalyaspor maçı sonrası gazetecilere “İstifa için doğru zamanı bekliyorum” diyen Fenerbahçe Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın sözlerini değerlendiren Hıncal Uluç “Aykut adına karar verecek, Aykut da 'Baş üstüne başkanım' diyecek; Aziz Yıldırım ne derse onu yapacak!” dedi.

Hıncal Uluç haftanın spor gündemini Sabah gazetesine değerlendirdi. Uluç “Maç sonunda istifası davet edilen Kocaman, 'Bu baskıya 34 hafta dayanamam. Doğru zamanı bekliyorum ' dedi. İstifa etmek için beklemek biraz garip değil mi? “ sorusuna Kocaman 'ı kızdıracak bir cevap verdi. İşte o sözler:

Aykut'un istifa etme özgürlüğü olduğuna da inanmıyorum. Aziz Yıldırım karar verecek, 'İstifa et' ya da 'İstifa etme' diyecek.
Çok yakın geçmişte neler yaşandığını biliyoruz, neler konuşulduğunu, nerelerden nasıl dönüldüğünü... Gazetelerde Volkan'ı okudum, güldüm. 'Kasımpaşa maçından sonra istifa ettiği haberlerinin aslı astarı yoktur ' dedi. Fenerbahçe'nin bu kadar kontrolünde olan bir medyanın Fenerbahçe için yazdığının yalan olduğunu kabul etmeme imkan yok. Herkes her şeyi biliyor. Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman'ın ayrılması için doğru zamanın hangi zaman olduğuna Aykut adına karar verecek, Aykut da 'Baş üstüne başkanım' diyecek; Aziz Yıldırım ne derse onu yapacak!