Medical Park Antalyaspor’da İzin Yok

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 mağlup eden Medical Park Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda kendi sahasında oynayacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Yağmur altında gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi. Medical Park Antalyaspor, Perşembe günü kendi sahasında Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Eyüpspor ile yapacağı kupa maçının hazırlıklarına Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri’nde başladı.

Yağmur altında teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana izinli olan, Isaac Promise, Petr Janda, Emre Güngör, Musa Nizam katılmadı. Fenerbahçe maçında forma giyen oyuncular rejenerasyon, diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, top kapma, pas ve şut çalışması yaptı.

Özdilek, takımla birlikte koşu yaptı. Kırmızı beyazlı takımın formda oyuncularından Tita, Aissati ve Diarra’nın sempatik tavırları ile antrenmana renk kattı. Medical Park Antalyaspor, kupa maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek .

Kaynak: İHA