Hector Cuper: Kısa Zamanda Toparlanacağız

Spor Toto Süper Lig takımlarından Orduspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda perşembe günü kendi sahasında oynayacağı Sancaktepe Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz pazar günü deplasmanda Gaziantepspor’a 3-0 yenilen ve namağlup unvanını kaybeden Karadeniz ekibi, bir günlük iznin ardından Sancaktepe Belediyespor maçının hazırlıklarına bugün başladı.

Antrenmana sakatlığı bulunan Selçuk Şahin katılmazken, Hasan Kabze, Onur Tuncer, İbrahim Kaş ve Monje takımdan ayrı çalıştı.Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Hector Cuper, “Bu takımın toparlanması gerekiyor, Son maçta üç gol yememize ben de şaşırdım.” diyerek şunları söyledi;"Zor bir haftaydı. Yenilgiden çıkmamız gerekiyor. Namağlupluk bitti. Aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bu takımın toparlanması gerekiyor. Daha şaşırtıcı olan Son maçta üç gol yememizdi. Maçta o kadar kötü oynamadık İyi maç çıkarttık. Bu hafta içi düzeltmemiz gereken şeyler var. Aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Biz hep bir Sonraki maçı düşünüyoruz. Bu hafta namağlup muyuz diye düşünmüyoruz. Motivasyon olarak bizi etkilemiyordu. Namağlupluk gitti hiçbir şekilde bizi etkilemiyor."Antrenman ısınma hareketleri ile başlarken kondisyon ağırlıklı çalışmalar ile Son buldu.