Adıyamanspor'da Başkan Bozdoğan, Aday Olmayacağını Açıkladı

Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan 4 Kasım’da yapılacak olan kongrede aday olmayacağını açıkladı.

25 yıldır Adıyaman’da futbola hizmet eden başkan Növfel Bozdoğan Adıyamanspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında göreve gelecek yeni yönetime de Adıyamanlıların bütün kurumlarıyla ve kuruluşlarıyla destek olmalarını istedi.

Çok yorulup yıprandığını belirten Bozdoğan, “Adıyamanspor yönetim kurulunun almış olduğu kongre kararı hakikaten ilimizde bir heyecan yarattı. Ben inanıyorumki Adıyamanspor’u bugünden sonra kongre sonrası yapılacak bir yönetim değişikliğinde kurum ve kuruluşlar tarafından desteklenerek tekrar Adıyamanspor’un özlediği yerlere gelmesidir." diyerek, şunları söyledi:"25 yıl çok uzun bir süre. Baktığınız zaman bir kurum ve kuruluşun başında 25 yıl ayakta kalmak ve hizmet etmek çok zor. Ama alnımızın akıyla görevimizi bırakıyoruz, bu süreçte de başarılı olduk. Hakikaten Adıyamanımızın gençliği olarak futbola önem veren ama maalesef gerekli desteği alamayan bir iliz. İnşallah ayın 4’ünda yapacağımız kongrede iyi bir yönetim kurulu oluşur ve taraftarımızın özlemiş olduğu başarıyı böylelikle sağlarlar.”

Geçmişi konuşmanın hiçbir anlamı olmadığını belirten Bozdoğan, "Mademki 25 yılın jübilesini yapıyorsak bundan sonraki konuşacağımız her sözün Adıyamanspor'umuza zarar vereceği kanısındayım. Bundan dolayı yapılacak kongrenin şimdiden Adıyamanspor'umuza hayırlı olmasını diliyorum. Ben birçok defa kongre kararı aldım. Ciddi anlamda bir liste çıkmadı. Çıkmadığı için de hep Adıyamanspor sahipsiz kalmasın diye de görevimizi sürdürdük ama inanıyorumki bu kongrede çok değerli insanların bu göreve talip olduklarını duyduk. Şimdiden onlara başarılar diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı .