Abdullah Avcı canlı yayında istifa edeceği zamanı açıkladı

NTV ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Bana Söz Ver” adlı programda Gülay Afşar’ın sorularını yanıtlayan Avcı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Milli Takımın Son dönemdeki başarısız Sonuçları üzerine yapılan eleştirilerine yanıt veren Avcı “Önümüzdeki hazırlık maçları ve resmi maçlara zihni olarak hazırlıklarımız devam ediyor. Oyun anlamındaki eleştirilere açığım ama eleştirilerin bir uslübu olmalıdır.” dedi.

Bir izleyiciden gelen “Ne zaman ve hangi şartlarda istifayı düşünürsünüz ' sorusuna ise Abdullah Avcı şu sözlerle yanıt verdi:

HİSSEDERSEM İSTİFA EDERİM

'Normal şartlarda benim A Milli Takım için 2015 yılının mayıs ayına kadar süren bir sözleşmem var. Ben, takımın başında uzun yıllar kalacakmışım gibi planlar yapmak zorundayım ve ona göre hareket ediyorum. Bırakmayı beyninde oluşturduğun zaman 2015'in Sonunu beklemeyi düşünmezsin zaten. Yaşananlar seni nereye sürükleyecekse, bir gün erkenden kalktığında kararını vermiş olursun. Merak etmeyin bu süreçler de geçecek, zaman ve sabır bizi haklı çıkaracaktır. İstifa etmek gerektiğini hissedersem istifa ederim. '

BEYAZ GAZETE