Torku Konyaspor Yönetim Kurulu Açıklaması

Torku Konyaspor Yönetim Kurulu'nca yapılan açıklamada, ''Torku Konyaspor Kulübü olarak tek isteğimiz, hakemlerimizin kararlarıyla hangi takım adına olursa olsun sonuca etki etmemeleri ve futbolun sonucunu saha içerisindeki oyuncuların ve gösterilen performansların belirlemesi doğrultusundadır'' denildi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Torku Konyaspor'un Sonuç ne olursa olsun oynadığı maçlara bakıldığında hakem hatalarının yaşandığı ve yaşanmaya devam ettiği belirtildi.

Tecrübe kazanmaları adına maçlarda görev alan genç hakemlerin, futbol ailesinin içerisinde yer alan bireyler olarak bugüne kadar olgunlukla karşılandığının vurgulandığı açıklamada, şunlara yer verildi:

''Takımımızın galibiyetiyle Sona eren Adana Demirspor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor maçlarında bile hakemlerin ortaya koyduğu yönetimler, verdikleri kararlar bizleri endişelendirmiştir. Torku Konyaspor Kulübü olarak tek isteğimiz hakemlerimizin kararlarıyla hangi takım adına olursa olsun Sonuca etki etmemeleri ve futbolun Sonucunu sahadaki oyuncuların belirlemesi doğrultusundadır. Ayrıca Son oynadığımız TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında Teknik Direktör Levent Devrim ve yardımcı antrenörü Ercüment Şahin'in Son düdük çalana kadar tribünleri ve oyuncuları provoke etme gayretleri başarıyla Sonuçlanmıştır. Devrim ve Şahin'in tavırlarını şiddetle kınıyoruz. Kendilerine gereken uyarıların gerekli merciler tarafından yapılacağını düşünüyoruz.''

Muhabir: Mümin Altaş

Yayıncı: Ahmet Kayır

Kaynak: AA