Sinan Şamil Sam, Malatyalı Boksörleri İzledi

Karaciğer yetmezliği nedeniyle Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi gören ünlü boksör Sinan Şamil Sam, Malatya'da Türkiye Boks Şampiyonası'na hazırlanan sporcuları izledi.

WBC Dünya Kıtalararası Ağır Sıklet Boks Şampiyonu unvanına sahip olan ve elde ettiği başarılarla ''Boğaz'ın Boğası'' olarak adlandırılan Sinan Şamil Sam, Esenlik Belediye Spor Kulübü'nde gerçekleştirilen hazırlık maçını takip ederek, sporcuların performansını antrenörlerle değerlendirdi.

Turgut Özal Spor Kulübü Başkanı ve Malatya Bölge Antrenörü Aziz Bayduz, Türkiye Şampiyonası öncesi hazırlık ve dostluk maçı yapmak istediklerini belirterek, ünlü boksör Sam'ı da davet ettiklerini söyledi.

Esenlik Belediye Spor Kulübü ile Turgut Özal Boks Kulübü arasında gerçekleştirilen dostluk maçını izlemeye gelen Sam'ın kendilerini onurlandırdığını ifade eden Bayduz, ''Sporcularımızın durumunu görmek için buraya geldi. Kendisinin burada olması ve hazırlıkları izlemesi sporcularımız açısından müthiş bir motivasyon olacaktır'' dedi.

Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan

Yayıncı: Ahmet Ekici

Kaynak: AA