Ödemiş Belediyespor’da Oynanan Kötü Futbola Ağır Fatura: Oktay ve Hasan Kadro Dışı

İzmir Süper Amatör Lig B grubunda ilk hafta evinde Konak Belediyespor’a 1-3 mağlup olan Ödemiş Belediyespor’da oynanan kötü futbolun faturası iki futbolcuya çıktı.

Skorla olduğu kadar oynanan oyunla da bekleneni veremeyen kırmızı-lacivertli ekipte yönetimin kararıyla kaptan Oktay Arıkan ve Hasan Kaplan kadro dışı bırakıldı. Futbolculara gözdağı veren yönetimin Şirinyer maçı öncesi sert uyarılarda bulunacağı öğrenilirken, kulübün 2. Başkanı Orhan Can, “Gerekirse 11 Ödemişli gençle çıkarız ama o kutsal forma, terle ıslanır” diye konuştu.

Oynanan futbolun kimseyi mutlu etmediğini söyleyen Orhan Can, “Bu hafta skordan ziyade oynanan oyun ve mücadelenin yetersiz oluşu canımızı yaktı. Futbolcularımız kulübümüzün gösterdiği fedakarlığa rağmen yeterli mücadeleyi ortaya koymadılar. Bu açıdan iki arkadaşımızla yollarımızı ayırdık. Mağlup olunabilir, 5 gol de yiyebiliriz ama bu şekilde mücadele etmeden kaybetmeye tahammülümüz yok. Herkes ayağını denk almalı. Kimse ama hiç kimse, buna yöneticisi, teknik heyeti, futbolcusu da dahil 43 yıllık Ödemişspor’dan büyük değil. Kim görev yapıyorsa görevini en iyi şekilde yapmalı. Formamızı giyen de terinin Son damlasına kadar o formayı ıslatmalı. Ödemiş’e yakışan futbolun oynanması için gerekli tedbirleri alacağız. Gerekirse sahaya 11 Ödemişli gencimizle çıkacağız. Ama o ruhu, o mücadeleyi yakalayacağız” diye konuştu

Bugün futbolcularla bir toplantı düzenleneceğini belirten Can, ikinci haftadan alınacak tedbirlerle Ödemiş Belediyespor’un ilk hafta çizdiği kötü tablonun izlerinin ortadan kalkacağını da sözlerine ekledi .

Kaynak: İHA