Meclis Üyelerinden Ünyespor’a Destek

Ünye, Akkuş, Çaybaşı ve İkizce İl Genel Meclisi üyeleri, Ünyespor’a 10 bin TL destekte bulundu.

Ordu İl Genel Meclisi Daimi Encümeni Fahri Şahin, “Kulüp yönetmek daima fedakarlık ister. Ünyespor bizim göz bebeğimiz” dedi.

Ünyespor Kulüp binasına gelen İl Genel Meclis Üyeleri, Ünyespor Kulüp Başkanı İrfan Şahin, Ünyespor Teknik Direktörü Murat Sözkesen ve futbolcularla bir araya geldi. Ziyarette konuşan İl Genel Meclisi Daimi Encümeni Fahri Şahin, kulübe geçmişten bu güne bir çok destek verildiğini ve kendilerinin yeni jenerasyon olarak destek vermeleri gerektiğini söyleyerek, “Ünyespor bölgemizde Orduspor’dan sonra halkımızla bütünleşmiş bir spor kulübüdür. Ünyespor’umuz her zaman için bizim göz bebeğimizdir. Bildiğiniz gibi spor kulüpleri, yönetimi spor kulüplerinin işlevi, spor kulüplerinin güçlendirilmesi daima fedakarlık isteyen bir iştir. Bu itibarla bugün Ünyespor’umuza halkımızın verdiği desteğe bir güç katmak üzere İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımızla birlikte Ünyespor’umuzu ziyaret ettik. Şu ana kadar Ünyespor’umuza gerçekten çok büyük destekler verildi, zira bu kulübümüz 1938’lere kadar dayanan bir tarihi geçmişe sahip köklü bir kulüp. Dolayısı ile onlardan sonra gelen jenerasyon olarak üzerimize düşen görev bütün Ünye’mizle birlikte bu kulübümüzü zirvelere taşımaktır. Biz il Genel Meclisi üyesi arkadaşlar olarak kulübümüze kombine biletlerden 10 bin liralık bilet almak sureti ile bir desteği de vermiş bulunmaktayız, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İl Genel Meclisi Üyelerinin Ünyespor’a verdiği destekten dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı İrfan Şahin, “Ünyespor Kulübü 1957 yılından bu yana faal olarak hiç kesintisiz devam etmiştir. 1980’li yılların başından itibaren profesyonel kulüp olarak o günden bu yana profesyonel hayattan hiçbir şekilde kesintiye uğramadan yoluna devam etmiştir. İlimizde faaliyet gösteren iki profesyonel futbol kulübünden birisidir. Ünyespor’un ciddi anlamda bu bölgede ve Karadeniz’de seveni vardır. Bugün Orduspor başarısı ile Orduspor-Galatasaray maçını en az 20 milyon kişi izlemiştir ve 20 milyon kişi Ordu’yu tanımıştır. Ünyespor’un maçlarını birçok yerde birçok seyirci izliyor. Spor aynı zamanda tanıtım, kaynaştırma ve birlerleştirme amacını taşıyan bir araçtır. Sporsuz siyaset olmaz, ekonomi olmaz hepsi birbirini tamamlayan unsurlardır. Ünyespor’da Ünye’mizin bir koludur, gözüdür kulağıdır. Çok kıymetli İl Genel Meclis üyelerimiz bizleri ziyaret ettiler onurlandırdılar maddi destek verdiler. Hepsine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu .

Kaynak: İHA