Kaskispor’dan Dostluk Yemeği

6. Erciyes Cup Basketbol Turnuvası için farklı illerden şehrimize gelen basketbol takımı sporcuları ve beraberindeki heyet Kayseri Kaskispor Kulübü tarafından verilen dostluk yemeğinde buluştu.

Sporcuların Kayseri’yi oldukça beğendiklerini ve özellikle Erciyes Dağı’nı merak ettiklerini açıklayan KASKİ Genel Müdürü ve Kayseri Kaskispor Kulüp Başkanı Ender Batukan, “Kayseri Kaskisporun ev sahipliğinde bu yıl 6.sı düzenlenen Erciyes Cup Basketbol Turnuvası, Fenerbahçe, Ceyhan Belediyesi, Botaş, İstanbul Üniversitesi ve Tarsus Belediyesi’nin katılımıyla devam ediyor. Turnuvaya ara verilen günde tüm sporcuları motive edici bu dostluk yemeğini düzenledik. Erciyes dağını merak eden misafirlerimizi yemekte burada ağırladık” dedi.

29 Eylül’de başlayıp 4 Ekim Perşembe günü Sona erecek olan turnuvaya ev sahipliği yapmaktan memnunluk duyduklarını açıklayan Batukan,“Turnuvaya verilen bir günlük aranın ardından 3 Ekim saat 14:00’da Tarsus Belediyesi-İstanbul Üniversitesi, 16:00’da Fenerbahçe- Ceyhan Belediyesi, 18:00’da Botaş- Kayseri Kaskispor ile devam edecek. Turnuvanın Son günü olan 4 Ekim Perşembe günü ise 12:00’da Botaş- Tarsus Belediyesi, 14:00’da Ceyhan Belediyesi- Kayseri Kaskispor, 16:00’da ise İstanbul Üniversitesi- Fenerbahçe ile oynayacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA