Kargı'da Yaz Futbol Okulu Sona Erdi

Çorum'un Kargı Belediyesi'nce bu yıl ilk kez açılan yaz futbol okulu tamamlandı.

Belediye toplantı salonunda Başkan Ahmet Hamdi Akpınar'la bir araya gelen 50 minik futbolcu, burada antrenör Mehmet Can ile birlikte yaz okulu süresince yaptıkları çalışmalar hakkında sohbet ettiler.

Futbol yaz okuluna ilginin beklenenden fazla olmasının kendilerini sevindirdiğini ifade eden Kargı Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Akpınar, herşeyin çekirdekten yetişince verimli olacağını düşündüklerini belirterek, ufak yaşta sizlerin futbola olan yeteneklerini dahada arttırmak istiyoruz. Sizleri bu konuda daha iyi yerlerde görmeyi en çok bizleri isteriz. İyi futbol oynayan arkadaşlarımızın artması durumunda neden bizimde bir belediye takımımız olmasın. Bunlar sizin elinizde, biz başarıya giden yolda herzaman destekçiniz oluruz'' dedi.

Belediye Başkanı Akpınar'dan istektede bulunan minikler, önümüzdeki yılda da yaz futbol okulunun devam etmesi, bisiklet yolu, kız çocukları içinde yaz etkinlikleri oluşturulması, yüzme okulu gibi isteklerini ilettiler.

Miniklerin taleplerini dinleyen Başkan Akpınar, ''Yaz futbol okulunu her yıl daha iyi şekilde düzenlemeye devam edeceğiz. Önümüzdeki yıl nasip olursa yaz futbol okulunu yeni kapalı spor salonumuzda yapacağız. Bisiklet yolu içinde mevcut toprak saha çimlendirildikten sonra çevresine koşu ve bisiklet yolu olacak şekilde düzenlenecek. Kız çocukların yaz okulu talebi içinse yeterli sayıda talebin olması durumunda tenis gibi etkinlikler düzenlenebilir'' şeklinde konuştu.

Yüzme okulu konusunda ise çok sayıda talebin olduğunu hatırlatan Ahmet Hamdi Akpınar, "Bu konuda yüzme antrenörü sıkıntımız var. Antrenörlük belgesi olan kişi olmayınca kurs açamıyoruz. Bizimde uzun süredir araştırdığımız bir konu, inşallah antrenöründe bulunmasıyla bu faaliyetide hayata geçirmiş oluruz'' dedi.

Soru cevapların ardından minik öğrencilere belgelerini veren Başkan Akpınar onlarla hatıra fotoğrafı çektirerek çeşitli hediye verdi .

Kaynak: İHA