Gümüşhane’de Protokol ve İşadamları Gümüşhanespor İçin Toplandı

Gümüşhane’nin profesyonel futbol ligindeki temsilcisi Gümüşhanespor’a katkı sağlamak, sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Vali Dr. Yusuf Mayda’nın daveti ile toplantı düzenlendi.

Mescitli köyündeki tesiste düzenlenen yemeğe Milletvekili Feramuz Üstün, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürü Osman Akgül, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhanespor kulüp başkanı İdris Çimen, eski başkanı Kurban Karagöz, eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, işadamları ve firma temsilcileri katıldı.

“TAKIMIN BAŞARILI YADA BAŞARISIZ OLMASI BİREYSEL OLARAK TÜM TOPLUMU ETKİLİYOR”

Burada bir konuşma yapan Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, futbolda Gümüşhane’yi Gümüşhanespor’un temsil ettiğini belirterek, takımın başarılı yada başarısız olmasının bireysel olarak tüm toplumu etkilediğini söyledi.

Gümüşhane’de sporun her dalına destek ve ayrı bir özen gösterdiklerini ifade eden Vali Mayda, bugüne kadar ki desteği sürdüreceklerini belirterek, “Bu dayanışma ve birliktelik olduktan sonra her sorunu aşarız. Tabi ki bunları tabana yaymalıyız. Kamunun bütün birimleri olarak takımın başarısı için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

“TAŞIN ALTINA ELİMİZİ HEP BİRLİKTE SOKACAĞIZ”

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün de konuşmasında Gümüşhanespor’un Gümüşhane’yi bugüne kadar çok güzel ve başarılı bir şekilde temsil ettiğini belirterek, “Biz ne olursa olsun bu kulübün arkasında olacağız. Taşın altına elimizi hep birlikte sokacağız. Hep birlikte başarıya giden yolda çalışacağız.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Mustafa Canlı ise Gümüşhanespor için toplumun tüm kesimlerinin taşın alına elini koyması gerektiğini, el ele gönül gönüle verilerek başarıya ulaşmaları gerektiğini söyledi.

Canlı, düzenlenen toplantının sonucunun pozitif olacağına inandığını belirterek, bu zamana kadar destek veren herkese teşekkür ederek, ‘Gümüşhanespor için ne yapılabilir?’ sorusunun herkes tarafından sorulmasını istedi.

İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürü ve kulüp onursal başkanı Osman Akgül de konuşmasında ortak heyecan olmadıkça kulübün gitmesinin şansı olmadığını, kentin en alt tabakasından en üst tabakasına kadar bu heyecanın yayılması gerektiğini söyledi.

Akgül, kentte heyecan oluşması için el birliği içerisinde hareket edilmesi gerektiğine vurgu yaparak “Bize imkan verin kulübe kalıcı eser kazandıralım. Kamu kulübe destek vermeli. Kamu bize imkan sağlayacak, bizde eser yapacağız.” dedi.

“GÜMÜŞHANESPOR OLMASA PAZAR GÜNLERİNİN FARKINA VARAMAYIZ”

Program için İstanbul’dan beraberinde bir heyetle gelen kulüp eski Başkanı Kurban Karagöz ise konuşmasında Gümüşhanespor olmazsa Pazar günlerinin farkına varılmayacağını belirterek Gümüşhanespor sahip çıkılması çağrısında bulundu ve maddi manevi destek istedi.

“MAÇA GELEMEYEN ÇOCUĞUNU, ARKADAŞINI GÖNDERSİN”

Kulüp Başkanı İdris Çimen de büyük bir heyecan ve hevesle bu görevi devraldıklarını özellikle kendi sahalarında oynadıkları müsabakalarda seyirci sorunu yaşadıklarını belirterek, “İstanbul’da herkes 29 numaralı forması ile maçımıza geliyor ama Gümüşhane’de bu henüz yerleşmedi. Maça gelemeyenler en azından çocuğunu, arkadaşını maça yollasın” çağrısında bulundu.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen ise kulüp olarak bu tür toplantıları daha çok çok yaptıklarını, kulübe gelir getirici noktada bir işletme olması gerektiğinin altını çizdi .

Kaynak: İHA