Galatasaray Medical Park - Erdemir Maçının Ardından

Spor Toto Basketbol Türkiye Kupası D Grubu’nda Galatasaray Medical Park Erdemir’i 71-64 mağlup etti.

Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Medical Park Başantrenörü Ergin Ataman, maça istedikleri gibi başladıklarını belirterek, hem hızlı hücumların hem Engin Atsür’ün ekstra performansının etkili olduğunu söyledi.

Ataman, “Maçı İlk devre 4 asistle bitirmiştik. İkinci devre 9 asistle bitirdik. Düne göre daha iyi oynadık. Net bir galibiyetle yarın finali oynayacağız. Hücumla ilgili eksiklerimiz var. Ama Fenerbahçe Ülker takımının da eksikleri var onlarda aynı sıkıntıları yaşıyor. Bu kupa tabi ki lig için ölçü değil” diye konuştu.

Toplantıda konuşan Galatasary Medical Parklı basketbolcu Engin Atsür ise yaptığı açıklamada, kendilerini yarın zor bir maç beklediğini ifade ederek, “Buraya geliş amacımız son 8’e kalmaktı. Bu galibiyetle tamamladık. 2 de 2 yaparak garantiledik. Yarın zor bir maç bekliyor. Basketbol severlere iyi bir maç izletip birlik beraberlik içinde izlemelerini diliyorum. Eksiklerimiz var fakat gün geçtikçe daha iyiye gidiyoruz” diye konuştu.

ERDEMİR CEPHESİ
Maçın ardından gerçekleştirilen toplantıda Galatasaray Medical Park’ın iyi bir takım olduğunu vurgulayan Erdemir Başantrenörü Hakan Demir, belli periyotlarda Galatasaray’a karşı tutunmaya çalıştıklarını ancak Galatasaray’ın tecrübesiyle karşılık aldıkları belirtirken, yarın oynayacakları Olin Edirne maçına ilişkin ise, “Formalite bir maçta olsa biz oyunumuzu oynayıp gideceğiz” dedi.

Erdemirli basketbolcu Alper Özcan da maçı kaybetmelerini yaptıkları top kayıplarına bağlarken, yarınki maça ilişkin olarak ise formalite maç olsa da ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Kaynak: İHA