Fenerbahçeli Taraftarlardan Futbolculara Moral

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Mönchengladbach ile karşılaşacak Fenerbahçe, Borussia Park Stadı'nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Stada alınmayan ancak takımlarının çıkışını bekleyen sarı - lacivertli taraftarlar, tezahüratlarla futbolculara moral verdi.Borussia Park Stadı'nda yapılan antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi.

Başkan Aziz Yıldırım'ın da izlediği antrenmanda futbolcular pas ve taktik çalışmalar yapılırken, antrenman öncesi Aykut Kocaman, saha ortasında futbolcularıyla toplantı yaptı. Kocaman'ın futbolcularından maç içinde birbirlerine yardım etmelerini istediği ve onlara güvendiğini dile getirdiği bildirildi.

Bu arada stada gelerek takımlarına destek vermek isteyen taraftarlar içeri alınmazken, sarı - lacivertliler antrenmanın ardından takım otobüsüne binen futbolcuları tezahüratlarla yanlarına çağırdı. Kaleci Volkan başta olmak üzere Meireles ve Dirk Kuyt, çağrıya uyarak taraftarların yanına gitti. Futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, takım otobüsünün stattan ayrılmasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı .