Fenerbahçe'ye Almanya'ya Alkışlarla Uğurlandı

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında yarın deplasmanda Borussia Mönchengladbach ile karşılaşacak olan Fenerbahçe bu maç için Almanya'ya gitti.

Sarı - lacivertli kafileyi Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan az sayıda taraftar uğurladı. Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman önlerinden geçerken sessiz kalan taraftarlar oyunculara ise tezahüratlarla destek verdi. Alkışlayan ve tezahürat yapan taraftarlar, 'Bizler inandık siz de inanın, bizim için bu maçı alın' diyerek tezahürat yapan taraftarlar oyunculardan imza aldılar ve hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

FENERBAHÇE'NİN 20 KİŞİLİK ALMANYA KADROSU
Bu arada UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2. hafta maçında, yarın deplasmanda Borussia Mönchengladbach ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'nin 20 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

''Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Raul Meireles, Cristian Baroni, Milos Krasic, Miroslav Stoch, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Recep Niyaz ve Semih Şentürk''

Özel bir uçakla Düsseldorf'a giden sarı - lacivertli kafilede oyuncular maçın son çalışmasanı akşam yapacak. Teknik Direktör Aykut Kocaman bir de basın toplantısı düzenleyecek .