Fatih Terim: 'Şampiyonlar Ligi başka bir seviye..'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Braga mağlubiyetini değerlendirdi, gruptan çıkma şanslarına değindi..

'27 dakika kalemizde ne şut, ne tehlike, ne buna bir işaret görmeden ilk gelen topta, gol pozisyonu olmadan gol yedik. Oyunu domine eden, gol arayan taraftık. Hem golü bulamıyorsunuz oyunu iyi oynamanıza rağmen, ilk gelen topu yerseniz bu takımı sarsar. Buna rağmen ikinci yarı tekrar iyi başladık. Oyunu hakim götürdük Son 10 dakikaya kadar. Ondan Sonra mecburduk farklı oynamaya ama olmadı.

Şampiyonlar Ligi başka bir seviye. Türkiye'deki performansınız yetmez. Gruptan çıkmak başarıdır diyoruz. Gerçeklerle yüzleşmeyi biliyoruz. Bu seviye başka seviye. Dizdiğiniz methiyeleri burada göstermeli bazı futbolcular. Braga bizden iyi takım mı, hayır. Ama bazı şeyleri yaşaya yaşaya öğreneceğiz. Burada Türkiye'deki gibi oynayamazsınız. Dinlenmeyi, baskı kurmayı bileceksiniz. Oyuncular elinden geleni yaptılar ama daha fazlası lazım.

Şansımızın zayıfladığı bir gerçek. 2 maç olmuş gol atamamışız, puan alamamışız. Bu pes ettiğimiz anlamında değil. Kovalayacağız tabi ki. Manchester United herkesi yenecek kapasitede, grubun favorisi. Kazanmayı beceremiyorsak yenilmemeliyiz.

İki tane oyuncu alıyorsunuz rüya takım. Bu abartıları, bazı şeyleri değersizleştirmeyi, bazı şeyleri çok değerli göstermeyi bir mantığa oturtmak lazım.

Amrabat daha genç bir arkadaşımız. Daha öğreneceği çok şey var, heyecanlanıyor. Bugün birçok kişi iyi değildi, Amrabat da bunlardan biriydi. Daha iyi olacak. '