Eboue'den Amrabat yorumu!

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Eboue, Braga maçının ardından düşüncelerini dile getirdi, Amrabat hakkında görüş bildirdi..

'Herhangi bir sakat vermedik, hiçbir arkadaşımız sakatlanmadı. Bunun için şükrediyorum. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum, inanılmaz bir destek verdiler Son dakikaya kadar. Rakibimiz iyi savunma yaptı, kolay olmadı bizim için. Bunu bir kenara koyup, mağlubiyeti unutmalıyız. Lige konsantre olmamız lazım.

Şampiyonlar Ligi kolay bir turnuva değil, bunu bir kez daha gördük. Tecrübeli isimlere ihtiyacımız var. Şampiyonlar Ligi'nde birinci kural; sabırlı olmanız gerekiyor. Rakip takımlar yaptığınız küçük hataları hemen cezalandırıyor. İyi oynayan, pas yapan ve topa sahip olan bir takım vardı. Acele etmememiz gerekiyor, sabırlı olmalıyız. Şampiyonlar Ligi tecrübesi olmayan genç oyuncularımız var. Moral olarak çok düşük gördüm maçtan Sonra.

Saha içinde ve dışında pozitif bir insanım. Amrabat sevdiğim bir insan. Genç bir oyuncu, Şampiyonlar Ligi tecrübesi olmayan bir oyuncu. Kendisi bazen acele etmek istediği için yer ve pozisyon kayıpları yaşadı. Maçtan Sonra üzüldüğünü gördüm, pozitif olması gerektiğini düşünüyorum, bunları bir kenara bırakması gerekiyor '