Demirören: Denizlispor'u Tekrar Süper Lig'de Görmek İstiyoruz

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Denizlispor'u tekrar Süper Lig'de görmek istediklerini söyledi.

Başkan Demirören, TFF Yöneticileri Cengiz Zülfikaroğlu, Edip Eren, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli Belediyespor Başkanı Ruşen Uzunoğlu’yla birlikte Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.Başkan Zolan, Demirören’in Türk futbolunun zor bir döneminde görev aldığı için kutladı. Zolan, “Her ne kadar Süper Lig'de takımımız olmasa da amatör spor branşlarında Denizli önemli bir merkez olma yolunda hızla ilerliyor. Bu konuda belediye olarak ne yapılması gerekiyorsa yapıyor diğer kurumlarla da işbirliği içinde hareket ediyoruz. Gönlümüzden elbette ki Denizlispor’un yeniden Süper Lig'de olması geçiyor bu konuda da biz yerel yönetim olarak her türlü desteği veriyoruz. Umuyorum ki bir gün Denizlispor Süper Lig'de yeniden yerini alacak.” dedi.

TFF Başkanı Demirören de Denizli'nin kendileri için çok önemli bir şehir olduğunu ve Denizlispor'u tekrar Süper Lig'de görmek istediklerini belirtti.

Demirören, “İnşallah yeni yönetimi ve yeni kadrosuyla bu sene Süper Lig'e çıkacak aday takımlar arasında gözüküyor. Denizli için de futbolun önemini biliyoruz. Onun için de Süper Lig'de olması Türk futbolunu memnun eder. Amatör spor branşlarında önemli bir mesafenin kaydedildiği görüyoruz ve biz de elimizden gelen desteği vermeye hazırız.” diye konuştu.

Başkan Zolan, ziyaret sonunda Demirören’e çeşm-i bülbül hediye etti.