Dalyan Rakip Tanımıyor

Muğla Süper Amatör Lig takımlarından Dalyan Belediyespor; oynadığı hazırlık karşılaşmalarında göz doldurdu.

Muğla Süper Amatör kümede orta sıralarda tutunmak için genç bir kadro kuran Dalyan Belediyespor, orta sahada topu basan, ileri uca vurucu bir elaman kazandığı zaman çok can yakacağını gösterdi.

Yaptığı hazırlık karşılaşmalarında önce Dalaman Belediyespor ile yapan mavi beyazlı ekip, bu karşılaşmadan 1-1 sonuçla ayrıldı. Dalyan Şehir Stadyumu’nda oynadığı Akyaka Belediye Spor’u 2-1; Turğutres Belediye Spor’u da 2-1 yenmesini bildi. Dalaman Belediye Spor ile yaptığı son hazırlık maçını da 1-3 almasını bildi.

Muğla 1. Amatör Kümede mücadele edecek olan Dalaman Belediyespor ise, 1. Amatör Kümede şampiyon olmak için yeni bir takım kurmuş. Transfer ettiği futbolcular ise çoğu tanıdık isimler. Toplu olarak çalıştıkları zaman takım hüviyetini kazanıp, istediklerini eldi ederler. Orta sahaya ve sol tarafa takviye yapılması şart.

Dalaman Belediye Spor’un sezon açılışı sonrası Dalyan Belediyespor ile yaptığı hazırlık karşılaşmasında ise Dalyan Belediye Spor’un vuruşu ile başlayan karşılaşmada, Dalaman Belediye Spor, ilk yarıda atak görünmesine rağmen, ileri uç elamanların gol kaçırma yarışına girmeleri, müsait durumdaki arkadaşlarını pas vermede gecikmeleri nedeniyle “atamayana Atarlar”lafı Dalaman Stadyumu’nda tekrar gerçekleşti.

Dalyan Belediye Spor karşı atakları kestikten sonra 30. Dk istediği golü buldu. Sağ kanattan gelen iyi ortayı iyi değerlendiren Fırat, kalecinin yanından golünü attı.0-1 İlk yarı Dalyan Belediye Spor’un 0-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Dalaman Belediye Spor ise, ikinci yarıya daha iyi bir oyun, skoru dengeleyip, gol atmak almacıyla sahaya çıktı. Deniz’in yerine oyuna giren Çoşkun 57. Dk. Orta alandan kaptığı pası alıp, Dalaman Belediye ceza sahası içine girip, düzgün bir vuruşla golünü attı.0-2. 67 Dk. Sahneye yine Coşkun çıktı. Geriden gelen pası alan bu futbolcu sağ kanattan inerek ceza sahasına girip, köşeden 2. Golünü attı 0-3. Dalaman Belediye spor ise, 75. Dk Sağ kanattan yapılan ortayi iyi takip eden Serkan, bekletmeden düzgün bir vuruşla ağları gördü. 1-3 Karşılaşmada başko gol olmayınca karşılaşma Dalyan belediye Spor’un 1-3 üstünlüğü ile sona erdi .

Kaynak: İHA