Dalaman Belediyespor Yeni Sezonu Açtı

Muğla 1. Amatör Lig takımlarından Dalaman Belediyespor, kurban keserek yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Yeni Futbol Sezonu’na Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Tatar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erhan Karakuş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ergün Akdeniz, Kulüp yöneticileri, taraftar ve Dalyan Belediye Spor Kulübü Başkanı Oktay Bulut katıldı.

Dalaman Belediye Spor Futbol Takımı’nın yeni sezonun açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Halil Çalış; “ 2012-2013 sezonunda şampiyon olmak istiyoruz. Dalaman Belediye Spor olarak biliyorsunuz geçen yıl şampiyonluk parolası ile yola çıkmıştık, ama son üç maçta şampiyonluğu kaybettik; maalesef ikinci olduk. Ama bu durum bizi yıldırmadı; tam tersi hırslandırdı. Bu yıl 2012-2013 sezonunda şampiyon olacak iyi bir kadro hazırladığımıza inanıyoruz. Tabi bu kadroyu kurarken de Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz’ın bize vermiş olduğu destekten dolayı huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Biz istiyoruz ki, futbolda üç sonuçta var, seyircimiz hep bizi desteklesin başarı gelecektir. Hiç kimsenin bu konuda bir şüphesi olmasın. Şimdi sizlere kadromuzu tanıtmak istiyorum, geçen sende kadromuzda olan Çağlar, Selim Deveci, Serkan Deveci, Ali, Zübeyir, Özkan, Bonus Oğuz, Mahir, Ali, Mustafa, Ramazan, Yusuf, Cengizhan, İsmail, Semih, Uğur, Sercan, Erdal ve Mustafa oyuncularımız teknik direktörümüz Ümit Özen, yardımcıları Soner ve Ender hocamız bu yılki kadromuz bu şekilde oluştu. Bu sezonda inşallah başarılı olup şampiyon olacağız” dedi.

BAŞARI BİRLİKTEN GELECEKTİR
Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz da, “Dalaman Spor Kulüp Başkanı Halil Çalış ve tüm yönetime teşekkür ediyorum. 2012-2013 sezonunda amacımız, bir yıl önce ki sonuçları ekarte ederek zirveye oturmak. Zirvede kalarak bir üst kümeye de çıkmak istiyoruz. Bu amaçlar doğrultusunda olumlu transferler yapıldı. Biz bu konuda takım arkadaşlarımıza yönetimimize güveniyoruz. Destek olarak her zaman takımımızın emrinde olmayı daha önce taahhüt etmiştim. Bu taahhüdü burada yine yeniliyorum. Dost takım Dalyan Belediye Spor’ ile bugün açılışımızı yapacağız. Dalyan Belediye Spora da ayrıca başarılar diliyorum. Halil Başkan’ın da söylediği gibi burada önemli olan yönetim takım. Dalaman halkının seyircisinin birlikteliğini sağlamak en önemli faktörlerdendir. Başarı birlikten gelecektir. İyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Arkadaşların özveri ile oynadıkları oyunu seyrettim. İyi bir takım oluştuğu kanısındayım. Bölgemizde oynayan tüm takımların yolu açık olsun; tabii ki başta Dalaman Spor bu yapısı ile başarılı olacaktır. Yönetimin ve takımımın yolu açık olsun Allah mahcup etmesin” diye konuştu .

Kaynak: İHA