Chelsea galip, Juve berabere!

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda 2. hafta maçları yapıldı.. Chelsea deplasmanda net bir skorla kazanırken, Juventus ile Shakhtar Donetsk yenişemedi..

FC Nordsjaelland [0 - 4] Chelsea
33' [0 - 1] J. Mata
80' [0 - 2] D. Luiz
82' [0 - 3] J. Mata
89' [0 - 4] Ramires

Şampiyonlar Ligi E Grubu'ndaki ilk maçından beraberlikle ayrılan Chelsea, Nordsjaelland'e ikinci hafta mücadelesinde konuk oldu.

FC Nordsjaelland
Hansen, Okore, Mtiliga, Parkhurst, Runje, Adu, Stokholm, Lorentzen, Beckmann, Nordstrand, John

Chelsea
Čech, Ivanović, Cole, Luiz, Cahill, Ramires, Lampard, Oscar, Torres, Mata, Moses

Gruptaki ilk maçta 2-0'lık üstünlüğünü koruyamayarak Juventus'la berabere kalan Chelsea, rakibi karşısında 33. dakikada Mata'nın golüyle öne geçti ve ilk yarıyı da 1-0'lık üstünlükle bitirdi.

80. dakikada Luiz'in golüyle farkı 2'ye çıkaran Chelsea, maçtaki ikinci golüne imza atan Mata ile 3-0'ı yakaladı; 89'da Ramires ile skoru belirledi ve rakibini 4-0 yendi.

Gruptaki ilk galibiyetini alan 'Maviler ', 2 maç Sonunda puanını 4'e çıkardı. İkinci mağlubiyetini alan ev sahibi ekip ise grupta Son sırada yer aldı.

***

Juventus [1 - 1] Shakhtar Donetsk
23' [0 - 1] A. Teixeira
25' [1 - 1] L. Bonucci

Şampiyonlar Ligi E Grubu'na beraberlikle başlayan Juventus, grupta lider durumda bulunan Shakhtar Donetsk'i ikinci hafta mücadelesinde ağırladı.

Juventus
Buffon, Chiellini, Barzagli, Bonucci, Lichtsteiner, Marchisio, Pirlo, Asamoah, Vidal, Vučinić, Matri

Shakhtar Donetsk
Pyatov, Kucher, Raţ, Rakitskiy, Hübschman, Fernandinho, Willian, Alex Teixeira, Srna, Luiz Adriano, Mkhitaryan

E Grubu'ndaki ilk maçında Chelsea deplasmanına çıkan ve 2-0 geriye düşmesine rağmen puanı kurtaran Juventus, Shakhtar Donetsk karşısında da 23. dakikada Teixeira'dan yediği golle geriye düştü. Bu gole cevap vermekte gecikmeyen İtalyan devi, 25. dakikada Bonucci ile skora denge getirdi ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle bitti.

Mücadelenin ikinci yarısında çabalar Sonucu değiştirmedi ve ekipler yenişemedi. Juventus, ikinci maçından da beraberlikle ayrıldı ve puanını 2 yaptı. Shakhtar Donetsk ise puanını 4'e çıkardı.