Bartınspor, Ostim Maçına Hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. grupta mücadele eden Bartınspor, ligin ikinci haftasında Ostimspor ile karşı karşıya gelecek.

Bartınspor, hafta sonu oynayacakları Ostimspor maçının hazırlıklarını Boğaz mevkiinde bulunan kendi tesislerinde yaptığı idmanla sürdürüyor. Teknik Direktör Cüneyt Karakuş nezaretinde yapılan çalışmalarda, futbolcular düz koşu yaptı. Yaklaşık 2.5 saat süren idmanda futbolcular çift kale maç yaptı.

İlk hafta deplasmanda oynanan Eskipazarspor maçından 5-1’lik farklı galibiyetle ayrılan futbolcular, Ostimspor maçını da kayıpsız geçeceklerine inanıyor. Hırslı oldukları gözlenen futbolcuların kısa sürede birbiriyle uyum içerisinde olması da teknik heyeti sevindiriyor.

Bartınspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş, “Maçı Çaycuma’da oynayacağız. Bu bizim için sorun olmayacak. Futbolcularımız deplasmandan etkilenecek yapıya sahip değiller. İçeride de dışarıda da kendi oyunumuzu oynayacağız. Maçın Bartın’da değil de Çaycuma’da oynanması bizim için dezavantaj değil. Her koşulda çıkıp futbolumuzu sahaya yansıtacağız. İlk hafta alınan galibiyet çok önemliydi. İlk maçlar zor olur ve biz iyi mücadele ile farklı bir skor elde ettik. Ostimspor maçında da aynı oyunumuzu ortaya koyacağız” dedi .

Kaynak: İHA