Mehmet Özdilek: Müthiş Bir Galibiyet

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Maçı çok iyi yöneten karşılaşmanın hakemlerini ve oynadıkları oyundan ötürü de oyuncularımı tebrik ediyorum. Müthiş bir galibiyet." şeklinde konuştu.

Özdilek, Fenerbahçe'nin Medical Park Antalyaspor'a ve sahasındaki rakiplerine karşı üstünlüklerini bildiklerini ve buna göre hazırlandıklarını anlatarak, "Fenerbahçe’ye karşı savunarak kazanmamız mümkün değildi. Önde oynamaya çalıştık bunu da başararak galip geldik. Buraya gelrken kolayı seçmeyeceğimizi ifade ettik. Maçın başından sonuna kadar Fenerbahçe’den daha istekli daha coşkulu daha üretken bir yapıyla sahada duruşumuz vardı. 90 dakikalık periyotta ikinci yarının 15 dakikalık periyodunda biraz sallandık. Gol yemek için de açıkçası yarıştık. Fenerbahçe’yi oyunun içine dahil ettik; ama daha sonra toparlandık. Bu bizim gibi takımlar için çok önemli. Çünkü seyircisiyle oyuncu kalitesiyle yüklenen bir Fenrebahçe’ye karşı duymak kolay değil. Neticesinde 3 – 1 kazanmak önemli." şeklinde konuştu.

Kaçırdıkları gol pozisyonları olduğunu dile getiren Özdilek, "Final paslarını doğru yapsak bugün daha farklı bir skor konuşuyor olabilirdik. Önemli olan oyun ve skor istikrarımızı korumaktı. Bu sene bunun üzerinde çok duruyoruz." diye konuştu.

Özdilek, sözlerini şöyle tamamladı: "Kazanmayı alışkanlık haline getiren bir takım yaratmak istiyoruz. 9 haftalık periyotta iyi bir seri yakaladık; ama bugün itibariyle hiçbir şey başarmadık, önümüzde çok uzun bir maraton var. Oyuncu grubuna güveniyoruz. Ayaklarımızı yere sağlam basarak gidebildiğimiz noktaya kadar gitmek istiyoruz."