Bursasporlu Futbolcular Tarihi Galibiyeti Yorumladı

Bursaspor, Trabzonspor’a karşı tarihinde ilk kez deplasmanda kazandı.

Bu tarihi galibiyet, taraftarı olduğu kadar futbolcuları da mutlu etti. 4 haftalık beraberlik serisinin ardından Tranzonspor’a karşı alınan galibiyeti değerlendiren yeşil-beyazlı futbolcular mutluluklarını ifade ettiler.

62. dakikada attığı golle galibiyeti geçiren Batalla, yaşadığı mutluluğu dile getirdi. Tecrübeli oyuncu, “Hem kendi adıma hem de takımım adına çok mutluyum. 4 maçtır kazanamadık. Bu galibiyet çok önemliydi. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Gole gelince topu ilk aldığımda Pinto’ya pas vermeyi düşünmüştüm. Pinto açısı kapanınca topu sağıma çekip kaleyi vurdum ve Gol oldu.” dedi.

Yeşil - beyazlı takımın genç oyuncusu Murat Yıldım ise galibiyeti taraftara armağan etti. Genç yetenek, “Burada galip gelmek istiyorduk. Bursaspor tarihinde burada ilk galibiyeti elde etmek istiyorduk: İlk yarı ortada bir oyun oldu. İkinci yarıda daha iyi oynadık. Batalla çok güzel bir gol attı. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Bu üç puan taraftarlarımıza armağan olsun.” diye konuştu.

İBRAHİM: TARİHİMİZDE BİR İLK YAŞADIK
Bursaspor’un başarılı stoperi İbrahim Öztürk ise yaptığı açıklamada, “Gerçekten zor maç oldu. Gol attıktan sonra yediğimiz baskı. Bu galibiyet çok önemliydi. Tarihimizde bir ilk olarak önemliydi. Zeminin el verdiği kadarıyla futbol oynamaya çalıştık. Sonuçta galip gelmesini bildik. Beraberlik serisini kapattık. Yavaş yavaş üst sıralara yükselmek istiyoruz.” diye konuştu.

Hakan Aslantaş da ağır bir zeminde mücadele ettiklerini belirterek, iyi oynadıklarını ve galibiyeti hak ettiklerini kaydetti.

4 hafta galip gelemediklerini hatırlatan İbrahim, Trabzon’da tarihi bir galibiyet aldıklarını ve bunu sürdürmek istediklerini söyledi .