Şenol Güneş: Kazanmayı Hak Etmedik Belki Ama Kaybetmeyi De Hiç Hak Etmedik

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursa maçını kazanmayı hak etmediklerini, ancak kaybetmeyi de hiç hak etmediklerini söyledi.

Güneş, 1-0 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı değerlendirmede, “Beşiktaş maçında 2, bu maçta da 3 puan kaybederek her iki maç öncesinde de ikincilik şanslarını yitirdik. İki maçta da bir ivme yakalama şansını iyi kullanamadık.” dedi.

Maçı iyi başladıklarını, ancak 15. dakikadan Sonra rakibin oyuna ortak olduğunu kaydeden deneyimli hoca, şöyle devam etti: “İlk yarı biraz kontrolü kaybetme durumu oldu. Sahanın zemini de oyunu kötü etkiledi. İkinci yarıda onların pozisyon bulmadan bizim de hücuma çıkarken kaybettiğimiz bir topla yerdiğimiz golle geriye düştük. Arzu ettiğimiz goldü de bulduk ama iptal edildi. Belki maça kazanmayı hak etmedik ama kaybetmeyi hiç hak etmedik. O bakımdan üzüntülüyüz.” Güneş, sayılmayan golle ilgili soru üzerine de şu cevabı verdi: “Hakem önce devam ettirdi, baktı gol olunca vazgeçti. Bana göre oyunun başında da haksız kararlar verdi ama bunu deplasman gelen takımı koruma iç güdüsüyle mi yaptı bilemiyorum. Son dakikada atılan golde oyunu devam ettirip golden Sonra düdük çalması çok ilginç. Bunun açıklamasını da kendisi yapar.” Emre Güral, Sonucun kendileri için kötü olduğunu belirterek, “Taraftarımız önünde galip gelmek istiyorduk ama şans da yanımızda değildi. Benim bir topum direkten dündü. Yasin’in iptal edilen golü de bence goldü. Ama galibiyetten önemli şeyler var. Bursaspor’un başkanın bir rahatsızlık geçirmiş. Kendisine acil şifalar diliyorum.” dedi.

EmerSon da önemli bir maçı kaybettiklerini, kendilerini sıralamada yukarıya taşıyacak fırsatı kaçırdıklarına vurgu yaptı. Oyunun tutma ve taşımaları gereken bölümlerde bunu yapamadıklarını anlatan EmerSon, “Yediğimiz golle de geriye düştük. Bizim için çok büyük bir örnek ve ders teşkil etmeli. Önümüzde önemli maçlar var. Yeni fırsat ve şansları kaçırmamamız için dönüp bu dersi iyi çalışmamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.