Mutlu Topçu: Galibiyete Sevinemeden Başkanın Rahatsızlığı İle Üzüldük

Bursaspor Antrenörü Mutlu Topçu, galibiyetle taraftarlarına bayram hediyesi vermenin mutluluğunu yaşarken, başkanlarının rahatsızlığı ile üzüldüklerini söyledi.

Mutlu, 1-0 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, sözlerine maç Sonrası rahatsızlanarak hastaneye giren kulüp başkanlarına acil şifalar dileyerek başladı.

Maçın ilk yarısında çok net pozisyonlar bulduklarını ifade eden Mutlu, “Zevkli bir müsabaka oldu. İkinci yarıda rakibin risk alacağını düşünerek biraz daha temkinli oynadık. Bu bölümlerde de rakibe bazı şanslar verdi. İkinci golü de bulmamız gerekiyordu. Yine de 3 puan bizim için çok önemli. Bundan önce berabere kaldığımız 4 maçta da galibiyete çok yakındık ama buna ulaşamamıştık. Bu akşam kazandığımız için mutluyuz.” dedi.

Mutlu, Trabzonspor’un verilmeyen golüyle ilgili soru üzerine de, “Maçtan hemen Sonra yapılan yorumların doğruluk payı olmaz. Tekrar izleyip hakem camiasının değerlendirmesini gördükten Sonra yorum yapmak bence daha mantıklı olur.” değerlendirmesini yaptı. Bursaspor’un kaptanı Ömer Erdoğan, takım olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini belirterek, “Son maçları beraberliklerle bitirdikten Sonra sıralamada kendimizi Son zamanlarda hiç görmediğimiz bir yerde gördük. Onun için bu maçı kazanıp üst sıralamalara çıkmak istiyorduk. Zor bir maç olacağını biliyorduk o yüzden iyi hazırlandık.” dedi.

Maçın ilk yarısında rakiplerine hiç fırsat vermediklerini anlatan Ömer, “İkinci yarı ise ortada gitti. Rakip Son bölümlerde uzun toplarla yüklendi. Orada birkaç pozisyon verdik. Galip geldiğimiz için mutluyuz ama bundan önemlisi sağlık. İnşallah başkanımız en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve aramızda olur.” ifadelerini kullandı. Gökçek VederSon da kulüp başkanlarına acil şifalar dileyerek, maçla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “Takım arkadaşlarımı kutluyorum, çok iyi mücadele ettik. Trabzon’un zor maç olacağını biliyorduk. Maçın başından beri çok pozisyona girdik ve Sonuçta 3 puanı bir golle aldık. Ligde isteğimiz sıralarda değildik, bu galibiyetle kendimizi üst sıralara attık. Artık önümüzdeki maçları da kazanıp isteğimiz yerlere varmak istiyoruz.”