Manisaspor Teknik Direktör Reha Erginer Açıklaması

PTT 1. Lig'de TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 4-0 yenen Manisaspor'da teknik direktör Reha Erginer, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek ''Oyundan ve skordan memnunum'' dedi.

Erginer, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın başından sonuna kadar üstün oynayan taraf olduklarını söyledi.

Futbolcularını oyunlarından dolayı kutladığına değinen Erginer, ''Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Net bir galibiyet aldık. Oyundan ve skordan memnunum. Bu oyunu ve istikrarı devam ettirmek istiyoruz. Her geçen hafta takım daha iyi duruma geliyor. Takımın gidişatından memnunum'' diye konuştu.

Manisasporlu oyuncu Hüseyin Tok da maçın hazırlıklarını 3 puan üzerine yaptıklarını, galibiyeti taraftara bayram hediyesi olarak sunduklarını söyledi.

-TKİ Tavşanlı Linyitspor Cephesi -

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Sorumlusu Ahmet Erdinç de kalelerinde golü erken gördüklerini ve maça kötü başladıklarını belirtti.

Maça her iki tarafın da arzulu başladığını ifade eden Erdinç, şöyle konuştu:

''Her hafta olduğu gibi geriden gelmek istemiyorduk. Sahaya çıkarken arzumuz buydu, 2 haftadır mağlup başlıyoruz. Manisaspor da istekli ve arzulu başladı.

Onlarda bu istek ve arzunun neticesini aldı. Biz de ilk golün verdiği moral bozukluğuyla ikinci golün ardından oyundan koptuk. Pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. İnşallah önümüzdeki maçta daha iyi toparlanmalar yapacağız. İyi bir kadro ile Urfa maçına çıkmak istiyoruz.''

TKİ Tavşanlı Linyitsporlu oyuncu Murat Özavcı ise erken yedikleri goller nedeniyle istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ve yenildikleri için üzgün olduklarını kaydetti.

Muhabir: Turgay Duyar / Halil Şahin / Hüseyin Yeşilkavak

Yayıncı: Murat Taydaş

Kaynak: AA