Karşıyaka'nın Çalıştırıcı Cihat Arslan : Derbiler Rakiplerle Güzel

PTT 1. Lig 9. hafta maçında Karşıyaka ezeli rakibi Göztepe ile karşılaştı.

Atatürk Stadında oynanan maçta Karşıyaka Göztepeyi 2-0 mağlup etti. Maçtan Sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan takım olarak kontrollü oynadıklarını belirterek, "Göztepe golden Sonra daha iyi oynadı. İkinci yarıda ki değişikliklerimiz iyi oldu. Hep söylüyorum. Biri olmazsa diğerinin değeri olmaz. Derbiler rakiplerle güzel. Galip geldiğimiz için Son derece mutluyuz. Derbiye yakışan bir güzellik vardı." diye konuştu.

Maç Sonunda yaptığı sevinç gösterisine de değinen Arslan, "Göztepe'yi yenmemize özel bir sevinç değildi. Hata yaptım belki. Biz sevincimizi yaşayalım ama rakibimizi üzerek değil." şeklinde konuştu.

GÖZTEPE ÇALIŞTIRICISI KEMAL KILIÇ: CAMİAYI ÜZDÜK, TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Maçtan Sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç, taraftarı ve camiayı üzdüklerini belirtirken, durumdan kurtulmak için tüm güçleriyle çalışacaklarını belirtti.

Maçı değerlendiren Kılıç, "Kaliteli bir maç değildi. Herkesin beklentileri vardı. Gol erken geldi. Bir anda bizi bir telaşın içerisine sürükledi. Gol pozisyonu açısından pek üretken olduğumuz da söylenemez. Çok önde oynamamıza rağmen gol pozisyonu üretemedik. Karşıyaka'yı tebrik ediyorum. Bizim için çok kötü bir tablo var onu düzeltmek için çalışmalıyız. Bu takım burada olmaması lazım. Tüm verilere baktığımızda çok kötü bir durum var." şeklinde konuştu.

İleriye dönük sert önlemler alabileceklerinin sinyalini veren Kılıç, "Sert önlemler derken kadro dışı kalmalar olabilir. Oyunculara baktığımız zaman çok kaliteli ama bir sorun var çok enteresan. Tablo çok kötü ki tane golümüz var. Yeni gelmiş olmamıza rağmen utanıyorum bu takımın burada olmaması lazım." dedi.