Hikmet Karaman: Oyuncularımı Ayakta Alkışlıyorum

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Orduspor galibiyeti sonrası, “Böyle bir takımı da farklı yenen futbolcularımı ayakta alkışlıyorum.” dedi.

İyi mücadele ettiklerini ifade eden Hikmet Karaman, maçın başlangıcında normal olarak farklı başladıkları ve golü erken bulduklarını söyledi.

Karaman, “Golden sonraki bölümlerde rakibimizin ve bizim şanslı olduğumuz pozisyonlar oldu. Daha sonra rakibin kanatları iyi kullanması bizi eski sisteme çevirdi. İkinci golü bulduk. Tempolu bir 45 dakika oldu. İkinci yarı her iki takımında zaman zaman temposu düştü. Belki 2-0’dan sonra biraz daha topa sahip olabilirdik.” ifadelerine yer verdi.

Karaman şunları kaydetti: Genel 90 dakikaya baktığın zaman takım olarak mücadele gücünü, birlikte hareket etmeyi geliştiren bir şekilde 90 dakikaya bitirdik. Bu arada rakip Orduspor'u da tebrik ediyorum. 2-0 ‘dan sonra oyun disiplini bozdular ama özellikle maçın ilk 45 dakikasında tempolu ve fiziksel anlamda iyi mücadele ettiler. Böyle bir takımı da farklı yenen futbolcularımı ayakta alkışlıyorum. Taraftarlar iyi destek verdi. Hakemleri kutluyorum. Her iki takımın da atakları da olan neticeyi tebrik ediyorum. Dolayısıyla hepimiz biraz kıpırdadık. İnşallah bu kıpırdamayı kalan maçlarımıza yayar ve yapmamız gerekenleri yapıp Türk futbolu adına faydalı bir Gaziantepspor ortaya çıkarırız.” Kendileri için sıkıntılı bir hafta geçirdiklerini belirten Gaziantepsporlu Şenol Can, Orduspor maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlandıklarını söyledi.

Can, “Çok güçlü bir takımla oynadık. Fizik olarak çok iyi bir takım, nağmalup bir takımdı. Hafta içi hocamız değişik bir sistemle çıkardı takımı. Oyun başında da gölü bularak avantajlı bir duruma geçtik. Oyunu iyi koruduk. Kontra ataklarla iyi çıkışlar yaptık ve maçı 3-0 ile bitirdik.” diye konuştu.

2 gol atarak tamının rahat bir nefes almasını sağlayan Medunjanin ise şunları kaydetti: “Gerçekten çok zorlu bir maçtı bizim için. Çünkü maçtan önce sıralamaya baktığınızda altımızdaki bütün takımlar puanlar almıştı. Bizimde sıralamadaki yerimiz hiç iç açıcı değildi. Kazanmaya zorunlu olduğumuz bir maçtı. Takım arkadaşlarım bunu bilincinde sahaya çıktı. Şuana kadar hiç yenilmeyen Orduspor’u 3-0’lık net bir skorla yendik. Çok mutluyum, bütün takım arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.”