Edirnespor Basketbol Kulübü Başkanı Boyacıoğlu'nun Açıklaması

Edirnespor Basketbol Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu, cumhuriyetin kuruluşunun 89. yıl dönümünü ulus olarak gururla ve kıvançla kutlamanın hazırlığı içinde olduklarını belirtti.

Boyacıoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, her şeyini yitirmiş Türk ulusunun Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği milli mücadele sonucunda elde ettiği bağımsızlık ve cumhuriyet rejiminin Türkiye'nin vazgeçilmez değerleri olduğunu bildirdi.

Cumhuriyeti huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için Atatürk ilke ve devrimleri ışığında daha çok çalışacaklarını ifade eden Boyacıoğlu, şunları kaydetti:

''Kurban Bayramı'nı kutladığımız şu günlerde cumhuriyetimizin kuruluşunun 89. yıl dönümünü tüm ulus olarak gururla ve kıvançla kutlamanın hazırlığı içerisindeyiz. Değerlerimize sıkı sıkıya bağlı olarak cumhuriyetimizi huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için Atatürk ilke ve devrimleri ışığında daha da çok çalışacak ve bunu başaracağız. Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor, ulusumuzun Cumhuriyet Bayramı'nı Edirnespor Basketbol Kulübü yönetim kurulu, teknik, idari kadrosu ve sporcuları adına en içten dileklerimle kutluyorum.''

Muhabir: Hakan Şahin

Yayıncı: Kemal Kaymak

Kaynak: AA