Şota Arveladze: İnşallah Daha İyi Olacak

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Beşiktaş karşısında erken gol yediklerini belirterek, "Devam edeceğiz, inşallah daha iyi olacak." dedi.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'a 3 - 1 mağlup olan Kasımpaşa'da teknik direktör Şota Arveladze, "Maça kötü başladık. Maalesef orta sahada agresif olamadık. Beşiktaş’ı maçın içine soktuk ve top oynamaya başladılar. Erken gol yedik. Olmadı; iyi çalışmıştık olabilirdi de. Devam edeceğiz, inşallah daha iyi olacak." diye konuştu.

Savunmada geçen hafta ilk 11'de görev verdiği ve 1 de gol atan Barış yerine Yalçın'ı tercih etmesinin sorulması üzerine teknik direktör Şota, "Yalçın, bu takımın en iyi defans oyuncusu. Direkt ilk 11 oyuncusu. Barış da bizim oyuncumuz. Bu konuda fazla düşünmedim." cevabını verdi. Kasımpaşalı futbolcu Kerem ise hakemin basit bir faul kararı verdiğini ve bu pozisyondan gol yediklerini dile getirerek, "Bu kadar basit olmamalı. Emek var; emeğe saygı istiyoruz. Emek çalmaya gerek yok." ifadelerini kullandı. Kasımpaşa kalecisi Isaksson da erken gol yediklerini ve ikinci yarı oynadıkları oyunla da oyunu çevirmeye çalıştıklarını kaydetti.