Sivas'ta Akhisar bayramı!

Sivasspor evinde Akhisar Belediye'yi konuk etti, ilk yarısı golsüz biten maçta Kenan ve Sertan ikinci yarıda konuk ekibi öne geçirdi, Ziya son anlarda farkı indirse de Akhisar 8 hafta sonra kazanmayı bildi..

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Sivasspor ile Akhhisar Beleiyespor karşı karşıya geldi. Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan maçtta gülen taraf 2-1'lik skorla konuk ekip Akhisar Belediyespor oldu.

Akhisar Belediyespor'a galibiyeti getiren golleri 47. dakikada Kenan Özer ve 60. dakikada Sertan Vardar kaydetti. Sivasspor'un tek golü ise 87. dakikada Ziya'dan geldi.

Sivasspor, Medical Park Antalyaspor deplasmanında aldığı mağlubiyetin ardından kendi sahasında Akhisar'dan da puan alamadı. Akhisar Belediyespor ise ligde tam 8 hafta sonra yeniden kazandı. Akhisar sezonun ilk maçında Eskişehirspor'u deplasmanda 1-0 mağlu etmişti.

İkinci galibiyetine ulaşan Akhisar Belediyespor puanını 10'a yükseltirken; Sivasspor 12 puanda kaldı. Spor Toto Süpe Lig'de gelecek hafta Sivasspor, Orduspor deplasmanına konuk olacak. Akhisar Belediyespor ise Fenerbahçe'yi ağırlayacak.