Fatih Terim: 3 Puan Doğru ve Güzel Bir Zamanda Geldi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, alışık olmadıkları şekilde galibiyetlere ara verdiklerini belirterek, Kayserispor karşısında aldıkları 3 puanın doğru ve güzel bir zamanda geldiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de Kayserispor’u 3 – 0 yenen Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, galip geldikleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Fatih Terim, “Alışık olmadığımız şekilde galibiyetlere ara vermiştik. Bugün iyi oynadı oyuncularımız. 3 puan doğru ve güzel bir zamanda geldi.” diye konuştu.

4 – 5 hafta maç kazanamamanın kendilerini psikolojik açıdan etkilediğini kaydeden Fatih Terim, “Bugün baştan sonra kontrollü, özellikle ilk yarı çok baskılı oynadık. Rakibimiz de iyi bir takım onları da tebrik ediyorum. Prosinecki, zor bir zamanda zor bir göreve geldi. Kendisine başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Bir soru üzerine Yekta’nın verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini anlatan Terim, “Bizim için skor tabii önemli. Ama skordan daha önemli olan görev verdiğimiz oyuncunun görevini en iyi şekilde yapması. Bu düzen içinde Burak’ın yaptığı hatasının ardından ceza alanı önünden top çıkarması. Bizi sevindiren şeyler.” ifadelerini kullandı. Sarı – kırmızılı oyuncu Umut Bulut ise “Bugün uzun bir aradan sonra galip gelmemiz gerekiyordu. İyi bir skorla maçı kazandık. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İyi bir galibiyet oldu.” şeklinde konuştu.

Yekta Kurtuluş da kendilerine yakışmayan 4 hafta geçirdiklerini dile getirerek, “Güzel bir galibiyet oldu. Bundan sonra böyle devam edecek.“ dedi.

Performansıyla ilgili olarak da Yekta, “Hazır olmak zorundayım ne zaman forma gelirse şansımı kullanacağım.” diye konuştu.