Adana Demirspor 3 Puanı 3 Golle Aldı

PTT 1. Lig'in 9. haftasında Adana Demirspor, tarafsız sahada oynanan maçta Şanlıurfaspor'u 3-2 mağlup etti.

Maçın ardından konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, Şanlıurfaspor karşısında aldıkları 3 puandan ve oynanan futboldan memnun olduğunu belirterek, “Oyuncularımı kutluyorum, şartlar ne olursa olsun kazanmayı bildiler. Arzu ettiğimiz futbolu sahaya yansıtamadık Tabi ki bunun da bir çok nedeni var. Öncelikle sahanın çok kaygan olması iki takım adına da oyuncularımızın rahat hareket etmelerini zorlaştırdı. İlk yarı arzuladığımız gibi kontrollü oynamayı planlamıştık zaten. Bu şekilde de devam ettik, 2 tane de gol bulduk. Ama ikinci yarıda rakibin oyun anlayışını değiştirmesi galibiyeti koruma adına daha kontrollü oynamamıza neden oldu. Fakat üçüncü golü bulup hemen gol yemek biraz daha telaş yaptı. Özellikle müsabakanın Son 15 dakikasında telaşlandık ama böyle bir müsabakayı kazanmak güzel bana göre. Oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. Şartlar ne olursa olsun kazanmayı bildiler. İnşallah bundan Sonraki süreçte de hem iyi futbol oynamaya hem kazanmaya devam ederiz" dedi.

Adana Demirsporlu Şener Özcan ise iyi bir hava yakaladıklarını söyledi.

Sezonu mutlu Sonla tamamlamak istediklerini kaydeden Özcan, “İyi mücadele ettik. İyi bir hava yakaladık, bunu devam ettirmek istiyoruz Ankaragücü maçıyla. Çok kaliteli bir ekibimiz var. Böyle devam ederek Sonunu iyi şekilde bitirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya da maçın başında konsantre olamadıkları ve hatalar yaptıklarını dile getirdi. Devreyi 2-0 geride kapatmalarına rağmen ikinci yarı etkin oynayan taraf olduklarını ifade eden Kaya, sergiledikleri bu futbolun gelecek açısından umut verici olduğunu ifade ederek, "Maça istediğimiz konsantrasyonla başlayamadık. Bunu çok net söylüyorum. Verdiğimiz pozisyon, yaptığımız eksik, yanlış ve hatalı işler de bunun göstergesiydi. Tabi bu bizim sorumluluğumuz da demek ki bu maça iyi hazırlanamamışız. Devre arasında 2-0’ın olumsuzluğunu üzerimizden atabilmek için çok çaba sarfettik. Bu arada yaptığımız değişiklikler olumlu katkı verdi ve ikinci yarı inanılmaz bir Şanlıurfaspor vardı. Bugüne kadar kazandığımız maçlardan daha iyi oynayan bir takım vardı. Maalesef 2 gol atmamıza rağmen üçüncü yediğimiz golden dolayı buradan puan çıkartamadık. Rakibimizi kutlayacağız. Ama bu mağlubiyet, arkadaşlarımın verdiği mücadele bana önümüzdeki günler için umutlu bir süreç verdi. Her şeye rağmen alınan mağlubiyetten dolayı üzgünüz. Ama bundan gerekli dersi çıkartıp, gücümüzün de ne olduğunu bildiğim için gelecekten umutluyuz. Bizim için tek eksik olan kaybettiğimiz 3 puandı" diye kaydetti.

Şanlıurfasporlu Gökhan Güleç de, alınan mağlubiyet karşısında üzgün olduklarını belirterek, gelecek karşılaşmalara bakacaklarını ifade etti

Kaynak: İHA