2013'te Mersin'de 17'ncisi Organize Edilecek Akdeniz Oyunları'nın Delegasyonu, Adana Atlıspor Kulübü'nde İncelemelerde Bulundu

İçel'de 17'ncisi organize edilecek Akdeniz Oyunları'nın delegasyonu, binicilik engel atlama yarışlarının gerçekleşeceği Adana Atlıspor Kulübü'nde incelemelerde bulundu.

Adana Atlıspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fransa, Sırbistan, Slovenya, Hırvatistan, Monako ve İtalya'dan gelen komite üyeleri, Atlıspor Kulübü'ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

Kulübün As Başkanı Serdar Öztekin, komite üyelerine kulüple ilgili bilgiler verdi.

Akdeniz Oyunları kapsamında binicilik oyunlarına ev sahipliği yapmanın kendilerini gururlandırdığını kaydeden Serdar Öztekin, yarışların en iyi şekilde gerçekleştirilmesi noktasında gereken özveriyi göstereceklerini dile getirdi.

Öztekin, ''Akdeniz Oyunları Komitesi'nin kusursuz organizasyon için gösterdiği titizlik, kulübümüzde de aynı şekilde uygulanacak. Adana'nın marka değeri olan kulübümüze yakışır bir organizasyon için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Çünkü, proje kapsamında yapılacak yatırımla kulübümüz, fiziksel görünümü ve altyapısı ile Avrupa'nın en değerli kulüplerinden birisi olacaktır'' ifadeleri kullandı.

Akdeniz Oyunları için geri sayım sürerken, oyunlar kapsamında binicilik engel atlama yarışlarına ev sahipliği yapacak olan Adana Atlıspor Kulübü'ndeki çalışmaların da sürdüğü belirtildi.

Yarışların Adana ve kulüp adına önemli bir fırsat olarak değerlendirilip, binicilik branşını kente taşımak için yoğun çaba harcandığı kaydedildi.

Muhabir: Emrah Yorulmaz

Yayıncı: Ali Güreli

Kaynak: AA